Huippuhetkiä kesältä

En laittanut teille juurikaan loman ajalta muita tunnelmia, kuin mökkiremppa-asiaa. Vaikka hirmuinen määrä töitä ollaan koko lomakuukausi tehty, ei me suinkaan olla unohdettu loman perimmäistä tarkoitusta; rentoutumista, lepoa, juhlia ja hauskoja hetkiä ystävien ja mökkinaapureiden seurassa hyvää ruokaa ja juomaa unohtamatta. Ollaan käyty ulkona syömässä, tapahtumissa ja relattu laiturilla kesätuulen kutitellessa korvanjuuressa. Ollaan viritelty vanhaa harrastusta ja nautittu sateisten ilmojen saunatunnelmasta tai siirretty rankkasateessa 15 hengen ruokapöytä salamannopeasti katon alle. Ollaan istuttu nuotion äärellä aamuun saakka, riekuttu keikkalavan vieressä ja nautittu kesän maisemista.

Sen pidemmittä puheitta laitan kuvia kesälomamme varrelta, tänään kun se tulee päätökseen ja huomenna alkaa taas työt. Ei nuo kuvat oikeastaan sanoja edes tarvitse.

 

Toivottavasti teidänkin kesässä on ollut mukavia hetkiä, jotka lataavat akkuja! Kyllä loma on ihmisen parasta aikaa… <3

Heidi / Checklist - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *