Neljä viikkoa tästä eteenpäin – Loma!

Ai että, tätä hetkeä on odotettu! Tänään alkaa vihdoin  l o m a !

Kaksi viimeistä viikkoa on olleet aika tuskaisia, kun mieli on halajanut lomalaitumille väkisinkin, mutta on pitänyt yrittää pitää katse pallossa vielä hetken. Tänään painan ajoissa toimiston oven kiinni, enkä avaa sitä seuraavaan neljään viikkoon! Kaikki loma tulee aina tarpeeseen, mutta eritoten nyt koen odottaneeni lomaa ihan erityisesti. Olen pitkään taistellut aika kovaa väsymystä vastaan jota ei ole saanut taltutettua viikonloppujen pitkilläkään yöunilla. Tuntuu, että olen varsinkin loppukevään vetänyt ihan puolivaloin rämpien.

kukka_1.jpg

Lähden lomille hyvillä mielin. Kaikki keväältä työpöydälle roikkumaan jääneet rästihommat on tehty ja pöytä jää oikeasti puhtaana odottamaan syksyä ja lomiltapaluuta. Hyvillä mielin lähden siksikin, että syksystä on tulossa todella mielenkiintoinen! Työrintamalla pyyhkii lujaa ja syksy tuo tullessaan uusia haasteita ja uusia aluevaltauksia. Kevään aikana kuvioita on hiottu töissä ja vihdoin nytkähtää ne kauan odotetut isommat palat liikkeelle, jotka työntävät omankin pikkulauttani jälleen eteenpäin tällä urakehityksen ulapalla. Nyt on kuitenkin aika kerätä voimia ja ladata akkuja kesälomalla, sillä kiirettä tulee syksyllä pitämään. Todella isolla mielenkiinnolla odotan mitä tuleman pitää!

Suuntaamme tänään suoraan mökille, vaikka mies on töissä vielä ekan lomaviikkoni aikana. Onneksi lyhyen matkan takia myös mökiltä pystyy käymään töissä. Lomasuunnitelmat ovat melkoisen auki, tiedossa on lähinnä pari sovittua mökkiviikonloppua ystävien seurassa sekä yksi keikka, jota mennään katsomaan. Ja oikeastaan hyvä niin, en kaipaakaan mitään järjetöntä bucket listiä tälle lomalle. Sitä paitsi spontaanisti syntyneet päätökset ja tekemiset tuntuu aina spesiaalimmilta kuin ennakkoon suunnittellut! Pieni haave ex tempore repäisystä jollekin lyhyelle parin päivän kaupunki-visiitille Eurooppaan elää… jos säät jatkuvat yhtä surkeina koko heinäkuun, on lentolipun osto etelämpään enemmänkin realiteetti kuin haave.

kukka__2.jpg

Eniten mieltä lämmittää kuitenkin se, että vaikka kuukauden kesäloma jossain kohtaa loppuu, ei töissä tarvitse huhkia kuin kolme viikkoa ja taas on loma! Siitä jo kerkesin aiemmin mainitakin ja me tosiaan suuntaamme vielä elo-syyskuun vaihteessa suunnitellusti ulkomaille. Suomessa kelit perinteisesti viilenee jo tuolloin ja onkin ihana ajatus, että meillä on luvassa vielä kuumat kesäpäivät Montenegron maisemissa.

Blogia päivittelen lomankin aikana. Luvassa on postauksia ainakin mökkirempasta, sitä jatketaan heti viikonloppuna. Juttua on tulossa myös päämökin sisustuksesta, uudesta sohvapöydästä, sekin nimittäin saapuu kotiin näillä näppäimillä ja muita keveitä kesäkuulumisia! Nautitaan kaikki kesästä, toivottavasti lämpimistä säistä, mansikoista, kylmistä juomista, jätskistä ja grilliherkuista, laiturilla lekottelusta, mökkeilystä ja kaupunkimenoista, ystävistä ja sukulaisista ja kaikesta siitä ihanasta vapauden tunteesta, mitä ihminen lomalla ilman aikatauluja ja aamuheräämisiä voi kokea!

Heidi / Checklist - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *