Avaimenperä MioSa. designilta

Hajotin vahingossa vanhan avaimenperäni ja autonavain kaipasi kipeästi uutta. Tuen mielelläni kotimaista pienyrittäjyyttä – yrittäjän elämää kun ei ole tässä kotimaassamme kovin helpoksi muutenkaan tehty – ja arvostan itsekin kovana askartelijana/tuunaajana ja erilaisten hommien tekijänä käsityötä. Tiesin samantien mistä ostaisin uuden avaimenperän ja otinkin yhteyttä All you need is White – blogin Satuun, joka myös MioSa. designin perustajana nykyisin tunnetaan.

_MG_0163.jpg

Satu tekee kauniita tuotteita puuhelmistä, jotka sopii täydellisesti yksinkertaista tyyliä arvostavalle henkilölle. Tuotevalikoimasta löytyy avaimenperien lisäksi avainkaulanauhoja, pannunalusia, pyyhenipsuja, magneetteja, kaulakoruja ja vaikka mitä! Rakastan keltakultaa ja Satu valmistikin toiveitteni mukaisesti tyylikkään musta-kultaisen avaimenperän.

_MG_0164.jpg

Näin jälkikäteen ajateltuna itse avaimen hopeat osat riitelee keltakullan kanssa, mutta eikös nykyään ole muotia sekoittaa eri metallinsävyjä…? 🙂

Tuota samaista avaimenperää voi helposti käyttää myös vaikka laukkukoruna.

Heidi / Checklist - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *