Ihana huonetuoksu Millefiorilta

Melkoisen tuoksuherkkänä en käytä tuoksukynttilöitä tai hajuvettä, vaikka tuoksuista pidänkin. En kuitenkaan kestä, jos ne koko ajan leijuvat nenässä ja siksi olen luopunut hajuveden käytöstäkin jo varmaan 7 vuotta sitten.

Huonetuoksun hankintaa olen kuitenkin miettinyt ja kaavailin sellaisen hankintaa alakerran vessaan. Hulluilla Päivillä oli tarjouksessa mm. Millefiorin huonetuoksut ja valikoimasta löytyi minunkin nenääni tarpeeksi rauhallinen tuoksu; Sandalwood.

_MG_9841.jpg

Shampoot ja muut pois huuhtoutuvat tuotteet saa tuoksua reilusti ja niiden suhteen suosinkin mm. TIGiä ihanine hubbabubba-tuoksuineen, mutta pointti onkin juuri tuo poishuuhtoutuvuus. Sen sijaan pitkään iholle jäävien tai elintiloissa leijuvien tuoksujen suhteen olen melkoisen ehdoton. En pidä makeista, enkä kukkaistuoksuista, sillä ne saa pään ihan heti pyörälle ja tunkeutuvat jotenkin jokaiselle limakalvolle. Astmaatikkona koen ne jotenkin juuri pahimpina tuoksuina.

Kaipaan tuoksulta enemmänkin tyylikkyyttä kuin tyttömäisyyttä ja valitsemani santelipuun tuoksu onkin juuri sellainen. Se on metsäinen ja sen sanotaan lisäävän rauhallisuutta ja hengellisiä vaikutuksia. Tuoksu on aika tumma ja miehekäs, mutta ei raskas tai tunkkainen.

_MG_9838.jpg

Santelipuu on ihanan seesteinen ja rauhoittava tuoksu, mutta en uskaltanut laittaa pulloon näin alkuun kuin vain kaksi bambutikkua. Tuoksu leviää tuollakin määrällä jo kivasti alakerran vessaan; riittävästi, että haistat heti miellyttävän tuoksun, mutta ei painostavasti, että se tuntuisi liialta. Tikkuja on helppo lisäillä jos myöhemmin siltä tuntuu.

Paketti on melkein kauniimpi kuin pullo, mutta tuo sopii hyvin vessan String-hyllylle ja tuoksuhan tässä se tärkein onkin.

Heidi / Checklist - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *