Somista kukilla!

Sisustusrintamalla on tällä hetkellä aika hiljaista. On vaikea repiä aiheita sisustamisesta, kun kotona ei juurikaan tapahdu mitään. Koti on pitkään tuntunut kivalta juuri sellaisena kuin se on – väkisin ei voi alkaa tekemään muutoksia, jos niitä ei kaipaa.

_MG_8915.jpg

_MG_8911.jpg

Haaveilen tosin yhä uudesta sohvapöydästä ja ruokapöydästä, mutta sopivia yksilöitä ei ole tullut vastaan syksynkään tiukasta etsinnästä huolimatta. En jaksa stressata huonekaluasioista(kaan) juuri nyt, ehkä pöydät kävelevät vastaan kun niitä vähiten odotan. Selailen silloin tällöin nettikirppareita, ainakin uuden sohvapöydän haluaisin hankkia kierrätettynä ja mielellään sellaisessa kunnossa, että se tarvitsisi vähän omaa fiksailua ja tuunailua. Siinä olisi sopiva kiva projekti keväälle!

_MG_8906.jpg

Olen ihastellut Instassa upeita, kauniin keväisiä koteja ja sytyin ihan täysillä taas kevätkukista. Sipulikukat ovat parhaimpia piensisustusjuttuja tähän vuoden aikaan.

Jos sohvatyynyjen ja maljakoiden pyörittely tuntuu itsestäni tällä hetkellä turhalta ja tyhjänpäiväiseltä, sormien upottaminen multaan ja erilaisten kukka-asetelmien teko on ollut hyvää vastapainoa. Pikkuhiljaa sisäinen puutarhurini alkaa heräilemään horroksesta ja pihahommat pyörii mielessä. Aamuinen, 20 sentin lumikerros kuitenkin tyrmäsi täysillä haaveet keväisistä puutarhahommista. Onneksi syyhyä pystyy helpottamaan kotona pienillä ruukkupuuhillakin.

_MG_8903.jpg

Ostoskoriin valikoitui keltaisia tete-narsisseja, vaikka ne ei kuulukaan kukkaan puhjenneena lemppareihini räikeän keltaisen sävynsä vuosi. En kuitenkaan kolmesta kukka/puutarhakaupasta huolimatta löytänyt suosikkejani helmililjoa tai krookuksia tai hempeän keltaisia perunanarsisseja. Ehkä myöhemmin on sitten niiden vuoro, nyt nautitaan näistä! 

Ruukuissa on kummassakin kolme narsissia. Lisäsin sipuleiden juureen myös vaaleaa sisal-heinää vähän viimeistellymmän ilmeen aikaansaamiseksi.

_MG_8908.jpg

Nämä kuvat on räpsitty tänään normaalin työpäivän jälkeen – eikö olekin ihanaa, kun valon määrä on lisääntynyt ihan huimasti! Kevät tulee vielä…! 🙂

Heidi / Checklist - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *