Loppiaistunnelmia

Hurrrjaaa pakkaspäivää kaikille!

Mittari näyttää -23, ulkona pakkanen tuntui ainakin eilen järisyttävän tuulen myötä ihan polttavalta! Tänään en vielä ole nenääni ulos työntänyt, vaikka haaveilinkin pienestä ulkokuvausreissusta. Se taitaa kovan pakkasen takia jäädä kyllä väliin, sillä kamerakaan ei tykkää noin kylmästä. Siirrän ulkokuvauksen siis huomiseen tai sunnuntaille, jolloin pitäisi olla hieman lauhempaa.

IMG_1588.jpg

Tänään sen sijaan taitaa joulu saada lähtöpassit. Kuusi näyttää jo melkein surulliselta lurpattavine oksineen ja onhan se kyllä jo menettänyt sen taian, jolla säväytti ennen joulua tai joulun aikana joka kerran katseen siihen osuessa. Talven tunnelmoinnin ei tarvitse kuitenkaan loppua, vaikka joulu kodista jo riisutaan. Jäljelle jää ihanat lyhdyt ja kynttilät ja erilaiset valot. Nythän se talvi vasta alkoi!

Leikin yksi ilta 50millisellä linssilläni, jolla nämä postauksen kuvat otettu. Hitsi miten tuo upea linssi pääsee välillä aina unohtumaan, vaikka valovoimallaan pieksee kittilinssini mennen tullen! Näissäkin kuvissa on niin upea bokeh! Tuota ei taio millään peruslinssillä. Haaveilen edelleen valokuvauskurssista, mutta niin kauan kun istun koulunpenkillä työn ohessa, ei aika riitä ihan kaikkeen.

IMG_1589.jpg

Tämä pyhäpäivä pidennettyine viikonloppuineen tuli hyvään saumaan. Olen koko viikon painanut duunia kipeänä, eilenkin 10-tuntisen päivän. Parina iltana on noussut kuumekin, mutta viime vuodelta ikävästi venyneen projektiaikataulun vuoksi on ollut pakko painua toimistolle, vaikka normisti olisin jäänyt kotiin sairastamaan. Tänäänkin kertynee työtunteja sohvalta käsin. Pidetään vapaata sitten kun on rauhallisempaa – ja hei, kuukauden päästä taas talvilomalle ja reissuun! Tuosta reissusta täytyykin postata, on nimittäin tulossa aika huikea matka korkeissa tunnelmissa. Kirjaimellisesti! 🙂

Ihanaa talvipäivää kaikille ja rauhallista loppiaista.

Heidi / Checklist - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *