Varaslähtö Uuteen Vuoteen

Me juhlimme tänä vuonna Uuden Vuoden päivää aiemmin. Olemme saaneet kutsun massiivisiin 40-vuotisjuhliin, joita viettää kaksi kaveriamme. Nämä ovat todennäköisesti hienoimmat ja ökyimmät bileet, joihin koskaan menen!

Bileitä varten on varattu yksi Helsingin ykkösravintoloista pelkkään yksityiskäyttöön, sinne ei ulkopuolisia tule koko illan aikana. Vieraita bileisiin on tulossa 350-400 henkeä ja lavalle kiipeää illan aikana eturivin artisteja! Kutsuvieraiden joukossa on silmäätekeviä tyyppejä, julkkiksia ja ehkä jopa maailmallakin tunnettuja henkilöitä. Voi pojat!!

_MG_1537.jpg

Olen melkoisen fiiliksissä näihin bileisiin menemisestä! Onneksi pienen (luonnollisesti!) asukriisin jälkeen vaatekaapista löytyi kiva asu. Lähden kokomustassa asussa jota piristää nämä syksyllä hankitut korkkarit.

_MG_1534.jpg

Koruiksi laitan kultaa – Michael Korsin kellon ja rannekorun. Korviin laitan pitkät, kultaisilla ketjuilla ja mustilla kivillä varustetut korvikset.

Hiuksiin lisään vähän pituutta lisäkkeillä ja ne kiharran isoille kiharoille ja sitaisen sivuponnarille. Mitään liian laitettua kampausta en halua ja tuollainen sivuponnari on trendikäs. Katsotaan jos saan otettua myös tänne blogiin pari kuvaa asustani. Sitten enää pikkulaukku mukaan ja varuiksi ballerinat, jos jossain kohtaa täytyy hypätä noista liki 10 sentin koroista matalampiin. Todennäköisesti tanssin jalkani rakoille ja päkiät turvoksiin jo ekan tunnin aikana!

_MG_1539.jpg

_MG_1541.jpg

Me lähdemmekin tästä etkoille kaupunkiin, jossa treffataan ystäviä. Sitten suunnataan bileisiin, ou jee!!!

Hauskaa perjantai-iltaa kaikille! Katsotaan selviänkö tänne blogin puolelle vielä huomenna toivottelemaan Uudet Vuodet, vai viekö tämä ilta mehut seuraavaltakin päivältä…! 😉

Heidi / Checklist - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *