Koska meillä on joulu

Tänään alkoi odotettu joululoma!

Pari päivää meni tästä viikosta vähän kuin harakoille sohvan pohjalla sairastaessa, mutta tänään on jo selkeästi parempi päivä! Oli mukava mennä vielä töihin viimeistelemään työt ennen lomille jääntiä, seuraavan kerran kun toimiston ovea avaan vasta ensi vuonna. Käynissä on koko syksyn ajan ollut iso, markkinoinnillisesti näkyvä projekti, jota olen ollut mukana tekemässä isossa roolissa ja oli kiva jättää se nyt omalta osaltani valmiina deadlinen mukaisesti ja lähteä hyvillä mielin lomalle.

_MG_1049.jpg

Olemme yleensä kaikki lomat reissussa ja matkoilla, joulu on poikkeus. Silloin ollaan kotona, pyhitetään vapaa-aika oleilulle, perheelle, muille sukulaisille ja ystäville. Ihana ajatus kiireisen syksyn jälkeen ottaa tämä aika vastaan rauhassa kotona rakkaiden parissa.

Huomenna suunnittelen aaton kattausta ja eiköhän siitäkin vielä kuvat blogin puolelle kerkeä ennen hiljentymistä tähän vuoden tunnelmallisempaan aikaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *