Talviaamua fiilistellen

Ihana talviaamu!

_MG_0139.jpg

Meillä herättiin tänään normaalia myöhempään tahtiin – eilinen illanvietto kasvoi yhdellä ex tempore vieraalla (onneksi olin valmistanut ruokaa taas armeijalle!) ja venyi yli puolen yön. Siivoilin vielä pikkutunneilla huushollin kuntoon ja painuin pehkuihin herätäkseni mitä ihanimpaan talviaamuun. Koira-herra veteli sikeitä vielä puolisen tuntia ja sain heräillä rauhassa ikkunasta alati sakenevaa lumisadetta ihaillen. Sitten tulikin aika vetää toppavaatetta ylle niin itselle kuin koirallekin ja mennä raikkaaseen ilmaan puistoa kiertämään. Jo lyhyt lenkki sai punertavat posket aikaiseksi!

Lämmitin lenkin jälkeen uudelleen eiliset mehuglögit. Yön yli kattilassa lilluneet tähtianis ja kanelitanko olivat tehneet glögistä ihanan mausteisen. Seisoin keittiön ikkunan edessä hörppien kuumaa juomaa, katselin vielä lyhdyssä palavaa kynttilää ja pyryttävää lunta. Ihana talvi! Miten voi lumi saadakin ihmisen niin onnelliseksi! Talvi tuli tänä vuonna odotettua aiemmin, mutta ei suinkaan liian aikaisin. Olisipa ihanaa, jos se harmaa ja pimeän synkkä aika jäisikin kokonaan väliin ja saisimme nauttia valoisista talvimaisemista aina ensi vuoden puolelle saakka!

_MG_0143.jpg

Eilen annoin luvan itselleni ostaa jo vähän vihreää kotiin sypressin muodossa. Ihanan jouluinen fiilis jo tulee siitäkin.

Kaunista talvipäivää kaikille! Menkäähän ulos reippailemaan…! 🙂

2 kommenttia “Talviaamua fiilistellen

  1. Kauniit värit ja kiireetön tunnelma kuvissasi. Onpa kaunis punainen tuo muumimuki. En ole aikaisemmin huomioinut sen olevan jouluinen olematta joulumuki. <br />
    Kiitos sinulle ja kaikille muillekin blogien kirjoittajille, jotka jaatte hetkiä kanssamme. Tykkään, vaikka ihan liian harvoin tulee se kerrottua.

  2. Kiitos mieltä lämmittävästä kommentista. &hearts; Niin, ei tätä blogia yksin kukaan jaksaisi kirjoittaa, kyllä lukijat on se homman suola! Ehkä tuollaista harvoin jätettyä kommenttia arvostaa vielä vähän enemmän – sitten se on ainakin ajatuksella jätetty…<br />
    <br />
    Tuo muumimuki tuli muuten valittua kaapista ihan randomisti, itsekään en havainnut sen jouluisuutta kuin vasta tuohon penkille sen laitettuani. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *