Neutraali väripaletti

Koira-herra liikuskeli levottomasti aamulla ja herätti minutkin samalla. Laskin koiran ulos ja sytyttelin kynttilät heti aamutuimaan. Oli vielä vähän hämärää, vaikka kello oli jo puoli yhdeksän.

_MG_9776.jpg

Uppouduin sohvalle, otin karvaisen kaverin syliin rapsutettavaksi ja katseltiin lepattavia liekkejä ihan rauhassa ennen tihkusateiseen metsään menoa.

Olohuoneessa on palattu kaikista kotoisimpaan väripalettiin – valkoisen ja harmaan liittoon ripauksilla mustaa. Pehmeä beige ja lämmin puu on alkanut houkuttelemaan. Se on tämä syksy. Saattaa kuitenkin olla liian räväkkä muutos meikäläiselle. 🙂 Hirveästi tekisi mieli jo hakea harmaa talvimatto olkkariin. Valkoiset muovipunosmatot alkavat tuntua liian kylmiltä jalan alla. Vanhuuden päiviä viettävä koira hakeutuu onneksi itse omalle lampaantaljalleen joka ilta takan eteen. Omat jalat alkavat myöskin jo kaivata pehmeämpää ja lämpimämpää fiilistä. Onneksi on mummin kutomia villasukkia!

_MG_9777.jpg

Letkeä viikonloppu edessä – pieni blogitapahtuma tänään päivällä ja sitten jäämme miehen kanssa nautiskelemaan lauantai-illasta kaksin tyttären ollessa ystäviensä tupareissa. Me ajateltiin lämmittää sauna ja tehdä pizzaa. Huomenna sitten suuntaan Ikeaan täydentämään kynttilävarastoja. Ja ainahan sieltä tarttuu jotain muutakin mukaan.

_MG_9781.jpg

Leppoisaa viikonloppua.
 

Heidi / Checklist - -

2 kommenttia “Neutraali väripaletti

  1. Kuin omaa kotiani katsoisin,fiiliksen ja värien suhteen.Pallovalot vaan vielä saunan vilpolassa ja sohva tummanharmaa ja sohvapöytä puuta.Tykkään värittömästä ja rauhallisesta tunnelmasta.Mm.leikkokukilla tuon väriä halutessani,tosin tänään hain valkoisia syklaameja…Vain tuollainen ihana koirakaveri kainalosta yhä puuttuu…❤️

    1. Kukilla pystyy nimenomaan tuomaan pienen ripauksen väriä ja se usein riittää. Keväisin tekee yleensä mieli pastellia, mutta ei ne kauaa meillä viihdy. Sitten kun palaan tähän omaan tyttuun ja turvalliseen värimaailmaan, tuntuu ihan kun voisi hengittääkin paremmin. ♡

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *