Lazy Sunday

Jos eilen herättiin hitaasti lauantaihin, ei tänäänkään ole vauhti paljon päätä huimannut. Tassuteltiin herätessä koiran kanssa metsään ja haisteltiin kilpaa raikasta ilmaa. Ulkona ei ollut ristin sielua, vaikka kello lähenteli jo puolta yhtätoista. Ehkä muillakin oli kevyt sunnuntai-moodi päällä.

Tajusin onneksi ajoissa hiljentää vauhtia ja viettää pari päivää kotioloissa leväten. Flunssa ei sittenkään päässyt niskan päälle ja höttöinen olo aivasteluineen jäi onneksi yritykseksi tällä kertaa. Taisi auttaa valkosipulikeitto, sauna ja lepo siis! Nyt vielä tänään ollaan ihan hissun kissun inkivääristä ja mausteista kanaruokaa nautiskellen ja sohvanpohjaa kulutellen. Ei siis todellakaan ole tuulesta temmattua, että levolla, paljolla juomisella ja vanhan kansan kikoilla pystyy parissa päivässä torjumaan päälle hyökkäävät taudit.

_MG_9295.jpg

Täällä ollaan mietitty ensi talven lomaa ja tehty hotellivarauksia. (Se mihin lähdetään, ansaitsee ihan oman postauksensa myöhemmin.) Ja huomasinpa ekaa kertaa tehneeni mokan lentolippujen kanssa – bookkasin paluulennon päivää tarkoitettua myöhemmäksi. Oh well… onneksi on lomaa sekin päivä, eli kiirettä töihin ei ole, eikä oikeastaan muutkaan suunnitelmat kärsi, joten ei kai tässä auta, kuin varata hotelli vielä siksikin yöksi. 🙂 Kysäisen nyt kuitenkin ensin muutosoikeutta lipuille, katsotaan sitten mitä pitää säätää.

Me jatkamme lepäilyä vielä tänään. Minä ja koira-herra näköjään kumpainenkin…

Heidi / Checklist - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *