Uusi Skissi-tyyny by Tapio Anttila Collection

Olohuonetta koristaa uusi, raikas ja graafinen tyyny Tapio Anttila Collectionilta. Tämä muhkea ja tyylikäs tyyny tuli kotiimme lahjapussukassa Habitare-messuilla suoraan ihastuttavalta Tapio Anttilan vaimolta, Arjalta. Kiitos vain kovasti! Sain valita tyynyn muiden Skissien joukosta, mutta jotenkin tämä versio iski minuun eniten.

Skissi-tyyny, jossa on luonnostelu MixRack -telineestä, pääsi etuoikeutetusti olkkariin.

_MG_8861.jpg

_MG_8867.jpg

Tyyny on kotimaisen Lennolin valmistama ja Skissi-tyynyissä on eri luonnosteluita, eli skissipiirroksia mm. Mars-valaisimesta tai Link-hyllystä, kun ne vielä ovat olleet suunnitteluvaiheessa. Mikä erinomainen keksintö tehdä niistä kuoseja tekstiileihin!

_MG_8873.jpg

Tämä tyyny sopisi myös täydellisesti mustanpuhuvaan makkariimme, mutta taidan ihastella sitä hetkisen ensin olohuoneessa, siellä kun sitä aikaa tulee eniten kuitenkin vietettyä. Tyynyjä löytyy muuten valkoisen lisäksi myös raikkaan sinisessä sävyssä.

PS: Jos sinäkin ihastuit Tapio Anttila Collectionin Skissiin, kannattaa kipaista esim. Vepsäläiselle tai kurkata Lennolin verkkokauppaan.

Tyyny saatu lahjaksi.

2 kommenttia “Uusi Skissi-tyyny by Tapio Anttila Collection

  1. Todella kaunis tyyny ja sopii teille kuin nenä päähän!Voisin itsekin kotiuttaa samanlaisen ja sinisenäkin ihana:)

    1. Tapio Anttilalta löytyy paljon suurenmoisia tuotteita! Tykkään tosi kovasti ja nämä Skissi-tyynyjen kuosit ovat mielestäni tosi kekseliäitä! Sininenkin oli tosi kaunis, sävy oli juuri oikea, sellainen tyylikäs tummansininen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *