TGIF!

Halleluja, mikä viikko! Aivan horror-kiireinen viikko takana, olen aivan puhki!

Työpäivät ovat venyneet pitkiksi joka päivä ja ne ovat olleet täynnä kiirettä ja stressiä. Kotiin ei ole päässyt lähtemään normaalin työajan puitteissa kertaakaan ja missasinpa oikein kivan blogi-tapahtumankin harmikseni pitkäksi venähtäneen työpäivän vuoksi. Pari isompaa projektia pukkaa töissä päälle ja niiden tiimoilta on pitänyt osata tehdä ja miettiä tuhat ja yksi asiaa ja pää on käynyt ylikierroksilla. Mieltä ja to do -listaa painaa myös opiskeluhommat. Toisen tutkinnonosan päättyminen häämöttää edessä ja kaksi laajaa kokonaisuutta tutkintotehtävien muodossa odottaa palautustaan marraskuussa. Kuulostaa pitkältä ajalta, mutta kun kaikki tuo pitää pääsääntöisesti tehdä työpäivien päälle kotona, alkaa kiire tuntumaan.

Kaikista näistä olen kuitenkin ihan super innoissani! Niin työ- kuin kouluasioistakin, ne kun on hyvin mieluisia hommia ja saan todellakin haastaa kaiken osaamiseni peliin! Vaadin itseltäni paljon ja mikään puolivillaisesti vasurilla hutaistu juttu ei koskaan lähde käsistäni. Tämä tietysti lisää kierroksia entisestään niin innostaen kuin lannistaen. Mikä oravanpyörä, mutta sanoisin, että voiton puolella ollaan jo!

IMG_20160617_170248.jpg

En silti pane yhtään pahakseni viikonloppua. Se on erittäin tervetullut. Aion tänään ottaa asiakseni lähteä hyvin ajoissa töistä ja valmistautua huomisiin sukujuhliin leivonnaisia tehden. Ja hei, telkkari tarjoaa pitkästä aikaa myös katsottavaa illalla – Vain Elämää ja Posse palaavat ruutuun! Pitäisiköhän tilannetta juhlistaa pussillisella irtokarkkeja…?

Rentouttavaa viikonloppua kaikille! Yritän palailla taas sisustus- ja muiden juttujen pariin ensi viikolla toivottavasti paremmalla ajalla!

Heidi / Checklist - -

2 kommenttia “TGIF!

  1. Vähän samat fiilikset olleet täälläkin, vauhdikas viikko ja tuntuu että alkuviikon päivät ovat ihan unohduksissa… ei mitään hajua mitä tein esim tiistaina. 😀 Luojan kiitos on viikonloppu, eilen juoksin iltaan asti kello kaulassa mutta tänään en tee kertakaikkiaan yhtään mitään. Notkun koneella, katselen leffoja ja laiskottelen minkä kerkiän. 😀

    1. Ihana suunnitelma, toivottavasti takana on rentouttava viikonloppu. Meillä onneksi oli ja ihanat sukujuhlatkin! ♡

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *