Kohti uutta viikkoa

Lähdin aamulla kamera kainalossa koirulin kanssa ulkoilemaan. Vanha herra tassuttelee sen verran hitaalla vauhdilla, että kerkeän hyvin kyykistelemään valokuvia ottamaan. Meidän talon päästä alkava puisto tarjoaa paljon mielenkiintoisia kuvauskohteita, mutta koska koira-herra ei suostu enää kallioille kiipeilemään, piti tyytyä lähimaaston räpsimiseen.

IMG_8359.jpg

Alkuviikko vierähtää mukavasti koulun penkillä pitkästä aikaa! Viime lähipäivät ovat olleet toukokuussa, joten innolla painun taas pulpetin ääreen,varsinkin kun luvassa on lisää vektorigrafiikkaa, taittamista ja kuvankäsittelyä tiedossa!

Keskiviikkona pääsenkin sitten vuoden odotetuimmille messuille, eli Habitareen heti aamusta ammattilaisille varattuun aamupäivään. Tätä odotan mielenkiinnolla.

IMG_8367.jpg

Ensi viikolla meillä on kotona luvassa kokeileva keittiö – tästä laitan lisää heti huomenna aamulla! Luvassa on jotain, mitä ei ole ennen meidän huushollissa tapahtunut…

Me tästä lähdemme sukulaislasten synttäreille, jos vaikka saisi itsekin palan gluteenitonta kakkua…? 🙂

6 kommenttia “Kohti uutta viikkoa

 1. Voi dämmit, meitsi ei taida ehtiä mesuille vaikka tarkoitus oli…tää matka vähän jarruttaa!<br />
  <br />
  Iloa sunnuntaihin &hearts;

  1. Höh, no voi kökkö! Olis ollut kiva nähdä taas, mutta ymmärrän tuon välimatkan… <br />
   <br />
   Kivaa uutta viikkoa sinne! ♡

 2. Kauniita maisemia tähän aikaan vuodesta luonnossa. Puolukkaan olen itse lähdössä, aurinko paistaa niin komeasti tuolla ulkona.

  1. Niin todellakin on! Kaikkia ihanan kirkkaita värejä! Just mietin, että voisi lähteä mökillä äidin mukaan sienimetsään. En mä niistä sienistä, mutta niistä maisemista…! 😉

 3. Mua niin harmittaa, etten pääse Habitareen kuin vasta sunnuntaina! Ois ollu kiva käydä jo keskiviikkona. <br />
  <br />
  Mukavaa viikkoa sinne 🙂

  1. No onpa harmi! Onneksi kerkeät kuitenkin viikonloppuna! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *