Viikon fiilikset

Kylläpä on ollut pitkän tuntuinen viikko, huh. Post-holiday -masis ja siitä syntynyt paniikinomainen reaktio kesän lähenevästä lopusta ja edessä häämöttävästä pikästä ja pimeästä syksystä alkaa taittumaan. Tai oikeastaan sitä ei ole ollut aikaa ajatella, sillä koira-herran tiistaina alkanut vatsatauti on pitänyt huolestuneena hieman tärkeämmistä asioista. Pari päivää touhua katseltiin kotona riisiä keitellen ja pieniä annoksia sitä ja raejuustoa annostellen, mutta kun mikään ei pysynyt sisällä mistään päästä, saimme eläinlääkäriltä antibiootit apuun ja nyt alkaa jo näyttää vähän paremmalta. Vanhan herran kunto ei oikein kestä kovin hyvin tällaisia ylimääräisiä sairasteluita, jotka vievät mehut ihan kokonaan. Tuntuu, kuin raasu olisi laihtunutkin. 🙁 Voi pientä. Jospa nyt alkaisi jo tervehtyminen.

Epäilemme suuresti, että oireilun on aiheuttanut maanantaina illalla annettu valeluliuos punkkeja vastaan. Muistelimme jälkikäteen, että samanlainen, mutta lievempi tilanne on tullut aiemmin. Voitte olla aivan varmoja, ettei meillä käytetä enää moisia myrkkyjä!

lilja_.jpg

Me jatkamme rauhallista tervehtymistä tänään mökkimaisemissa. Meillä on super-lyhyt matka mökille, joten parinkymmenen minuutin siirtyminen ei rasita koiraakaan. Me jatkamme mökillä erilaisia kunnostus- ja maalaushommia ja nollaamme työviikkoa saunomalla ja syömällä hyvin. Odotan jo mehevää grillipihviä! Pakkaan mukaan myös muut elintärkeät nautiskeluun tarkoitetut ostokset ja leipomukset, kuten eilen leipomani mutakakun, hyvän viinipullon ja siihen sopivat juustot. Viikonloppu tuntuu niin pitkältä, kun sen viettää eri paikassa, kuin kotona ja siinä rentoutuukin ihan eri tavalla.

Kivaa viikonloppua kaikille!

Heidi / Checklist - -

5 kommenttia “Viikon fiilikset

  1. Toivottavasti koira herra on parantunut.<br />
    Voi vaan kuvitella kuinka mökillä rentoutuu ihan eri tavalla kuin kotona.<br />
    Osallistu Riviera Maisonin pyyhkeiden arvontaan mun blogissa.

  2. Ihanaa viikonloppua ja paranemisia koiraherralle &hearts;

    1. Kiitos! Sinne myös hyvää viikonloppua. Koiruli alkaa jo paranemaan ja tilanne normalisoitumaan. 🙂

  3. Toivottavasti teillä voidaan jo paremmin, rankkoja nuo pienten ystävien sairastelut..! Meidän koiralla oli kerran samanlainen ja muistan kuinka pahalta tuntui, kun toipuminen kesti aika pitkään. Onneksi kaikki päätyi kuitenkin hyvin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *