Kesälomalta arkeen

Blogi on ollut kesän aikana hieman hiljaisempi ja varsinkin viime viikon pyhitin täysin lomailulle, enkä uhrannut ajatustakaan muulle, kuin olemisen sietämättömälle keveydelle! 🙂 Nyt on kuitenkin tämän kesän osalta lomailut tässä ja paluu työpöydän ääreen koittanut. Ihan hyvillä mielin palasin töihin, onhan takana rentouttava loma, joka tuntui todella paljon pidemmältä, kuin olikaan! Ehkä se johtuu siitä, että emme juuri kotona olleet kolmeen viikkoon.

Alla olevissa kuvissa vähän makupaloja meidän kesän vietosta.

kes%C3%A4%203.jpg

Aloitimme lomailun Itä-Suomesta, palasimme sieltä päiväksi kotiin vain lähteäksemme toiselle mökille. Sieltä suuntasimme kohti Seinäjokea ja Tuuria. Vietimme tuon jälkeen taas pari päivää välissä kotona ennen mökille paluuta. Teimme vielä reissun myös Saimaan rannalle Ristiinaan ystävien luokse ja sieltä palailimme pikkuhiljaa vihdoin kotiin. Tämä kesä olikin siis tällaista kotimaan reissailua ja mikäs sen parempaa! Ja ei toki pidä unohtaa juhannuksena New Yorkissa viettämäämme lomaviikkoa, joten aika kivoja hetkiä on tämän kesän aikana vietetty!

kes%C3%A4%202.jpg

Vaikka kotona ei paljoa oltukaan, kerkesin silti tehdä makuuhuoneelle make overin. Siitä tulossa tällä viikolla juttua lisää. Mustaahan sinne seinään sitten lävähti ja voi vitsi, että tulikin hyvä!! Plakkarissa on lisäksi yksi New York -postaus, keittiöön ja kierrätykseen liittyvä postaus sekä yksi herkullinen kanaruokaresepti, joka pitää jakaa teille myös ehdottomasti!

Elokuun ekan päivän myötä koitti töihinpaluun lisäksi paluu myös normaaliin ruokailuun ja liikkumiseen. Kesä on vedetty aika löysin rantein ja herkkuja on syöty niin, että napa raikaa! Salin ovea ei ole paljoa kolkuteltu, eikä suunnittelemani laituri-joogahetketkään ihan ottaneet tuulta purjeisiin, heh. Oli niin paljon kivempaa makoilla auringossa kirjoja lueskellen, (niitä muuten meni kolme ja neljännen aloitin!) syödä jäätelöä, nähdä kavereita ja grillata ihania kesäherkkuja viinilasillisen kera. Mutta niinhän se kesällä kuuluukin – nauttia elämästä ja ottaa rennosti.

kes%C3%A4%201.jpg

Tänään kuitenkin aamu alkoi terveellisellä aamupalalla marjojen kera ja illalla leväytän mattoni joogasalin lattialle. On ihan mukava palata takaisin arkiseen rytmiin ja sitä helpottaakseni olen itse todennut pari hyvää keinoa – voisinkin jakaa teille pikapuoliin parit vinkit kiireettömämpään arkeen.

Kesää on vielä jäljellä ja ihanat, lämpimät elokuiset illat ja viikonloput edessä! Mahtavaa! Meillä on suunnitteilla vielä vaikka mitä kivaa loppukesäksi; grillijuhlat heti ensi viikonloppuna, illanistujaisia, rapujuhlia mökillä, Lintsi-päivä ja vaikka mitä muuta!

Miten teidän kesä on sujunut?

2 kommenttia “Kesälomalta arkeen

  1. Ihanan rento loma teillä ollut! Mustakin olisi kiva viettää kesät tuohon tyyliin, edes osittain. Harmi vain, kun ei ole mökkimahdollisuutta. Lomalla piti käydä saaristoristeilyllä, mutta se siirtyi joko loppukesälle tai ensi kesälle, ja sitten oli tarkoitus lähteä viikonlopun mittaiselle asuntomessureissulle, mutta sekin peruuntui. Niinpä olen viettänyt kesän kotona. Sinänsä ihan hyödyllisesti kyllä, kun olemme raivanneet lapsuudenkotiani, mutta jotenkin pieni pettymys on kuitenkin päällä, kun olisihan se kiva päästä välillä pois kotoa. Olen muutenkin aika kotihiiri, joten kotona tulee vietettyä muutenkin niin paljon aikaa. Noh, ei kannata harmitella, elämäähän tämä vain on ja kyllähän sitä tuloksia on raivauspuuhissakin tullut. 😉

    1. Joo, kyllä lomalla jokaisen tulisi päästä vaihtamaan edes vähän maisemaa kotiympyröiden lisäksi. Harmi nuo peruutukset, mutta onhan tässä vielä kesää jäljellä! Vielä kerkeää nauttimaan lämpimistä päivistä ja illoista! 🙂 Mökki on itselle sellainen paikka, jossa mielellään kyllä viettää aikaa ja olen tosi kiitollinen, että sellainen mahdollisuus todellakin on!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *