Musta-vihreä terassi

Tänään on ollut vähän kuin sellainen välipäivä. Odotamme huomisaamun aikaista starttia kohti Seinäjoen Asuntomessuja, joten tänään oli hyvä tilaisuus hoitaa rästiin jääneitä pihahommia. Vähän siistimistä siellä ja täällä, uusia kasveja ja vanhojen trimmausta.

Tykkään niin kovasti tästä meidän terassin uudesta mustanpuhuvasta ilmeestä. Tulee sellainen ihana tanskalais-vivahteinen fiilis!

4.jpg

5.jpg

3.jpg

Jostain syystä meidän pihalta kuoli kaksi pientä tuijaa. En oikein keksi mitään syytä, miksi ne yhtäkkiä alkoi kuivumaan ja sitten kupsahtivat joku viikko sitten ihan täysin. Ei auttanut kuin kaivaa raadot ylös ja istuttaa uudet. Nyt otettiinkin ihan tosi pienet taimet ja melkein vähän nauratti, kun ne pihalla osoittautuikin sitten ihan mineiksi! 😀 No, kasvaahan nuo.

2.jpg

Villiviini on tapansa mukaan peittänyt koko päätyseinäkkeen. Se on kyllä ihanan tuuhea ja vehreä ja siitä ei takuulla näe vastapäiset naapurit lävitse!

1.jpg

Tuijien lisäksi heitin heipat etuoven jättimäisille hortensioille. Miksei kukaan kertonut, että ne pitää istuttaa rodo-multaan?! Ihmettelin, kun ne alkoivat vaihtaa väriä kaikissa sateenkaaren sävyissä ja viimeisten viikkojen aikana lehdet täyttyivät ruskeista läikistä. Leikkasin maljakkoon parhaimmat oksat ja loput nakkasin biojätteisiin. Nyt on ovella sitten jo syksyynkin sopivat, isot pallokrysanteemit. Nuput ovat makuuni liian keltaiset, mutta auetessaan kukka onkin kauniin vaaleankeltainen.

6.jpg

Mukavaa päivää!

 

Heidi / Checklist - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *