Vaalea kesäkoti

Hitto vieköön, mikä myrsky oli eilen! Vettä tuli kuin kraanasta ja tuuli puhalsi niin, että sääliksi kävi jokaikistä kasviani, kukkaani ja yrttiäni pihalla! Vesi ja tuuli painoi ne ihan lättänäksi tai vaihtoehtoisesti riepotteli suuria villiviininkin lehtiä niin, että luulin niiden katkeavan ihan kohta! Onneksi puhuri on jo tänään rauhallisempi.

IMG_7600.jpg

Pakkailen täällä matkalaukkuja, karsin vielä suunnitellusta garderobista vaatteita pois, täytin pieniä kosmetiikkapulloja, ettei tarvitse suuria raahata mukaan ja huolehdin, että minulla riittää evästä lentokoneeseen, mikäli gluteeniton ateriatilaukseni ei lennolle mennytkään perille. Rusinoita, pähkinöitä, banaania, protskupatukoita – niillä elän n. 8 tunnin lennon, jos pakko on. Ai juu, suklaata unohtamatta!

Vaikka lähdemme huomenna reissuun, ostin silti perjantaipuskan kotiin, jäähän äitini siitä tänne meille nauttimaan:) Isosta krysanteemikimpusta riitti neljään eri maljakkoon kukkia ja ne säilyvät koko viikon! Olkkarissa on nyt tosi kesäisen vaaleata. Kesällä kaipaa vain kaikkea raikasta ja puhdasta – jääköön tummemmat sävyt ja värit sitten syksyyn.

IMG_7598.jpg

Yksi parhaimpia ostoksia olkkariin on ollut nuo Askosta hommatut Pilvi-muovipunosmatot. Niiltä lähtee kaikki mahdollinen irti; punaviini, koiran oksu ja pissa, pizzanrasva ja suklaa – you name it, melkein kaikki tahrat kokeiltu! 🙂 Matot ovat myös pehmeitä jalan alla ja säilyvät siisteinä ja valkoisina koko ajan, toisin kuin mitkään muut kokeilemani matot.

Olkkarin sisustuksessa ei ole tapahtunut muutoksia pitkään aikaan. Sohvatyynyjä vaihtamalla saa ilmettä niin helposti vaihdettua ja kaikki muu tuntuu tällä hetkellä omalta ja meitä kaikkia miellyttävältä, joten mitään suuria ei tässä kaivatakaan. Yksi DIY-projekti on tässä vähän kuumotellut mielessä, joka toisi olkkariin varmasti ihan uutta ilmettä, mutta sen tekeminen vaatii kyllä hieman aikaa. Toisaalta tässä on kokonainen kesäloma edessä vielä Nykin reissun jälkeen, joten katsotaan jos lomalla saisi projektia eteenpäin. Tuon lisäksi olen haaveillut uudesta sohvapöydästä, mutta katsotaan sitäkin myöhemmin…

IMG_7609.jpg

Tällä haavaa vaaleat sävyt ja tuoreet kukat riittävät kesäisen ilmeen aikaansaamiseksi.

Nyt on pakko lähteä tsekkaamaan matkalaukun sisältöä ja pyöräyttämään vikat pyykit. Palailen huomenissa vielä sanomassa heipat, ennen matkalle lähtöä! 🙂

2 kommenttia “Vaalea kesäkoti

 1. Hei! Aivan ihana tuo tummanharmaa sohva, saanko kysyä mistä ja mitä mallia? 🙂 Pahoittelen jos mainittu jossain, vasta löysin blogisi!

  1. Heippa! Sohva on niinkin eksoottisesta paikasta, kuin Kodin 1. Näyttäisi olevan myynnisä vieläkin. <a rel="external nofollow" href="http://www.kodin1.com/shop/fi/kodin1/3-istuttava-sohva-soundi-50093296–malli-22&quot; target="_blank">http://www.kodin1.com/shop/fi/kodin1/3-istuttava-sohva-soundi-50093296–malli-22</a><br />
   Olemme olleet tosi tyytyväisiä sohvaan – se ei ole menettänyt ryhtiään ja siitä lähtee kiitettävästi tahrat jne. irti. Siinä on erittäin ryhdikäs istua, mutta mukava myös loikoilla, eli sopivan pehmeä, joskaan ei upottava. Selkätyynyt ovat irroitettavia, joka helpottaa siivousta. Pieni miinus siitä, että istuintyynyt sen sijaan eivät ole irroitettavia. Niitä mielellään kääntelisi kulumisen tasaamiseksi. Olemmekin nyt parin vuoden käytön jälkeen huomannut, että tyynyjen reunat sohvan keskeltä ovat alkaneet kulumaan. Kangas on paikoin vähän kuin nyppyyntynyt, mutta se on niin pientä, ettei siihen meitä asukkaita lukuun ottamatta kukaan edes kiinnitä huomiota. <br />
   <br />
   Olemme olleet tyytyväisiä ja onhan sohva ihan äärimmäisen kaunis! &hearts; Ja kiva kun löysit blogini – toivottavasti jäät lukemaan juttujani! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *