Iisisti

Tänään en ole saanut aikaiseksi juuri mitään. Eilen oli taas yksi mahtava juhlapäivä ja sen jälkitiloja tässä nyt podetaan lähinnä armottoman väsymyksen muodossa. Työpaikkani juhlisti 10-vuotispäiväänsä eilen mitä upeimmissa luonnon puitteissa Helsingin saaristossa. Nautimme mahtavaa ruokaa, istuimme tyynen meren rannalla isolla terassilla kylmää viiniä siemaillen lämmittävässä auringonpaisteessa. Sauna, kuuma palju, paljon naurua – Ihan täydellinen ilta!

Pariin viime viikonloppuun onkin näitä juhlia nyt mahtunut, mutta kesä on mitä mahtavinta aikaa kaikille ihanille illanvietoille.

IMG_7532.jpg

Tänään onkin ihan selkeä löhö-lauantai; ostin kaupasta irtokarkkeja ja lehtipihvit ruoaksi ranskalaisten kera. Ilta tulee varmasti vietettyä Netflixin parissa, ei tällä energialla oikein muutakaan tee. Jospa huomenna pääsisi taas salille.

IMG_7534.jpg

Me saamme vieläkin nautiskella viikko sitten saaduista yo-kukista. Nämä upeat liljat ovat vasta avautuneet! Leikkaan niistä aina ne tummat heteet pois, vaikka kauniita ovatkin, mutta ne kun tuppaa tahraamaan aika tavalla varistessaan.

IMG_7524.jpg

Viettäkää tekin oikein mukava viikonloppu!

Heidi / Checklist - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *