Ruusut ja loman lähestyminen

En pysty olla ihastelematta ylioppilaan viikonloppuna saamia ruusuja. Aivan valtavan pitkiä, upeita, kauniisti avautuneita ruusuja voisi tuijottaa vaikka kuinka ja kauan! Ja niin kauniin värisiäkin vielä! Ah!

IMG_7472.jpg

IMG_7469.jpg

Ruusuista siirrynkin sitten kätevästi lomasuunnittelmiin, alkaa nimittäin lomakuume jo polttelemaan!

Matka Nykiin on reilu viikon päästä ja tässä pitää alkaa tekemään ihan konkreettisia valmisteluita – tehdä ESTA-hakemukset, varata liput ostoshelvettiin, eli Woodburyn Outletiin, ehkä miettiä etukäteen hankittavia lippuja pariin nähtävyyteenkin ja suunnitella Manhattanilla pyörimistä vähän tarkemmin; missä suunnassa on mitäkin katseltavaa ja tekemistä ja mitkä kärpäset kannattaa hoitaa yhdellä iskulla. Manhattania pääsee toki helposti kulkemaan metrolla ylös ja alas, mutta ajankäytön kannalta on järkevää suunnitella vierailukohteet samalle suunnalle saman päivän aikana suoritettavaksi.

IMG_7482.jpg

IMG_7486.jpg

En ole museo-ihmisiä, mutta tällä kertaa Luonnontieteellinen museo on vierailulistalla. Viime reissulla jäi oudosti myös Brooklyn Bridge lähemmin tarkastelematta, joten se on listalla myös. Vaikka me ollaankin miehen kanssa nähty tärkeimmät nähtävyydet, tytär haluaa toki vierailla Empire State Buildingissä ja WTC-muistomerkillä, olkoonkin tutut jo meille, eli niille suunnataan myös. Viimeksi vierailimme Nykissä talvella, joten Keskuspuisto ja joku ihana picnic eväineen jäi väliin. Myös nämä kuuluvat to do -listallemme tällä kertaa.

Manhattanilla on tällä hetkellä kuumat oltavat. Forecan mukaan lämpöasteet ovat yli kolmessakympissä, joten kuuminta hottia on luvassa meillekin! Huhheijaa…!

manhattan.jpg

Aika hitsin odottavin mielin ollaan kyllä täällä! Loma on paljon kaivattu ja odotettu. Alkaa meinaan patterit olemaan meikäläisestä aivan finaalissa pitkästä ja kiireisestä keväästä. Jotenkin pitäisi pitää ajatukset kasassa vielä puolitoista viikkoa ja hoitaa työasiat siihen malliin, että reissuun on mukava lähteä.

Ja jos minä odotan lomaa, voitte uskoa, kuinka sitä odottaa tyttö, joka sai matkan meiltä yo-lahjakseen ja joka ei vielä koskaan ole kaupungissa käynyt. Lahjarahat polttelee taskussa – jotain ihanaa on ostoslistalla palkinnoksi isosta uurastuksesta. Minä aion shoppailla muuten vain…! 😉

8 kommenttia “Ruusut ja loman lähestyminen

 1. Aaah. NYC kuulostaa ihanalta &hearts;<br />
  <br />
  Oikein ihanaa matkaa!

 2. Uh, niin olen kateudesta vihreänä täällä, että! Teille tulee varmasti upea matka ja loma. &hearts;

  1. Jostain syystä muiden Nyc-matkat herättää meikäläisessäkin aina pientä kateutta… 🙂 Varmasti mahti reissu edessä! ♡

 3. Ihania ruusuja ja ihana matka teillä edessä! Pakko myöntää, että vähän kade oon 😉 Mä en tiedä pääsenkö edes mökille tänä kesänä tän kintun takia… Kovaa vauhtia se paranee, mutten vielä pärjäisi siellä suht alkeellisissa mökkiolosuhteissa.

  1. Kiitos! Mä toivon, että sun kinttu paranee (edes) mökkikuntoon pian! Tsemppiä! ♡

  1. Mä kärsin kroonisesta matkakuumeesta ja olen lähes aina kateellinen kaikkien muiden matkoista! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *