Sisustusinto kadoksissa

Nyt se on kuulkaa tapahtunut. Meikäläisen sisustusinto on kadoksissa, mutta toivottavasti vain hetkellisesti.

Innon puute johtunee parin viikon armottomasta väsymyksestä ja huolesta, jota sairaan koiran hoitaminen on saanut aikaan. Huusholli on jäänyt ymmärrettävästi toissijalle, eikä pintapuolisen siivoamisen lisäksi ole jaksanut juuri muuten kämpästä piitata. Kun pääsemme jossain kohtaa (toivottavasti pian!!) tuosta kamalasta kennelyskän aiheuttamasta limaongelmasta, heitän kaikki viltit, tyynyt ja muut irtoavat ja pestävät tekstiilit pesukoneeseen, vaikkei sitä limaa esim. olkkarin koristetyynyille ole päässytkään. Jotenkin vaan tuon kammottavan taudin jälkeen tekee mieli vaihtaa joka paikkaan puhdasta tekstiiliä ja desinfioida joka kolkka. Olkkarin matto pitäisi viedä pesulaan, se on todellakin saanut osansa limalammikoista ja vaikka ne on heti putsattu ja pesty pois tekstiilinpuhdistusaineella, ei tee mieli jättää mattoa silti lattialle ilman pesulakäyntiä. Haluan jokaisen jäljen tuosta taudista pois asap!

IMG_5205.jpg

Olkkarista on tarjolla muutaman viikon takainen kuva. Hyvä niin, sillä tällä hetkellä koti ei ole kuvauskelpoinen. Olkkari suorastaan huutaa armoa; jotain keväisempää ilmettä, väriä tai ainakin tuoreita kukkia. Se kiljuu raikasta ilmaa, auringon säteitä, jotain pirteää ja iloista. Ai, mutta se taidankin olla minä, joka noita kaipaa… Lupaus keväästä ja lämmöstä ja paremmista päivistä tänne, kiitos!

Viikonlopun aikana aion nukkua tätä armotonta univelkaa pois. Haaveilen myös jostain törkyhyvästä leivonnaisesta, jota aion mussuttaa sohvalla illalla telkkaria katsellen. Pari salitreeniä kelpaisi myös, siinä tuulettuu aivot. Konkreettisemmin niitä pitäisi myös tuulettaa ulkona kävelylenkillä ja joku ihana shoppailuhetkikään ei tekisi huonoa. En tee kuitenkaan viikonlopulle mitään aikatauluja, mennään oman energiatason mukaan. Mukavaa viikonloppua kaikille!

Heidi / Checklist - -

4 kommenttia “Sisustusinto kadoksissa

  1. Tsemppiä sinne ja ei tarvii aina kaikkee jaksaa! Nyt on tärkeämpiäkin asioita kuin sisustus!! ♥

    1. Kiitos ihana! Nimenomaan, nyt tosiaan on paljon tärkeämpiä juttuja… kyllä tätä kämppää taas kerkee sitten hiomaan 🙂

  2. Ihania toiveita! ♥ joskus se arki vaan vie.. Minulla myös viime viikko oli aika haipakkaa.. Ei ole montaa kertaa tullut yli viikon taukoa blogistakaan! 🙂 Kevät tulee kohisten ja ehkä siitä myös jotain virtaa!

    1. Arki on tuntunut nyt tosi raskaalta kaiken huolen keskellä, nyt täytyy vaan yrittää ladata akut kaikella kivalla vkonlopun aikana! Toivottavasti sielläkin haipakat helpottaa ja ainakaan blogista ei tarvitse lisästressiä ottaa. Kivaa vkonlopun jatkoa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *