Pöpön kourissa

Eihän se nyt ihan kuin Strömsössä mennyt, tuo kotiinpaluu reissusta.

Ilmeisesti joku pahemman laatuinen (prahalainen?) pöpö pääsi puremaan ja olen perjantai yöstä asti ollut aika heikossa hapessa. Lauantaina aamulla pystyin vielä postailemaan teille ekat matkatunnelmat, mutta sen jälkeen olo meni kyllä todella huonoksi. Kuume on sahannut edes takaisin ja välillä olen palellut fleecetakissa, kolitsihousuissa ja tuplavillasukissa viltin alla, välillä repinyt vaatteita pois hikoillessani kuumeen ulos. Lihassäryt ovat olleet ihan järkyttäviä, joka paikkaan on koskenut ihan kuin joku olisi pesismailalla piessyt. Vessassa olen ravannut tunnin aikana parhaimmillaan 10 kertaa. Mikään ei ole pysynyt sisällä, mutta silti on ollut pakko juoda kuivumisen pelossa. Kaksi viimeistä vuorokautta on olleet kyllä aika helvettiä. Olen parin päivän aikana syönyt kaksi banaania ja kaksi voileipää, joista yllättäen mikään ei ole pysynyt sisällä. Ruoka on oksettanut jo pelkästä ajatuksestakin.

IMG_4788.jpg

Tänään ei vielä ole ollut kuumetta ja huimauskin on vähentynyt. Onneksi niin, sillä on ollut mielenkiintoista kiirehtiä vessaan, kun ei ole oikein pysynyt pystyssäkään. Vaikka olo on jo pikkuisen parempi kuin eilen, niin vaan tämäkin aamu aloitettiin buranalla ihan jäätävän päänsäryn takia. Oksetus on laimentunut vähän, mutta vatsa on edelleen sekaisin. Mistä sitä tavaraa oikein riittää?!! Eihän siellä suolistossa ole enää mitään…! Peilistä katsoo tosi riutunut tyyppi. Iho on kalpea, ryhti on lysyssä ja olemus on väsynyt ja kulahtanut. Ärsytti jäädä tänään pois töistä. Heti loman perään sairasloma. Huomisesta en vielä tiedä, pakko katsoa iltaan saakka mihin vointi tästä kääntyy. Niin jäi taudin takia viikonlopun Matkamessut väliin ja kaikki muutkin suunnitellut jutut. Mies on kantanut kaupasta keltaista jaffaa ja yrittänyt tarjota vaikka mitä syötävää. Lohduttanut. Silittänyt selkää, kun tuli itku jo ihan puhtaasta väsymyksestä ja särystä. Väsymyksestä huolimatta nukkuminen ei ole kuitenkaan onnistunut kovin hyvin.

No niin, tästähän tuli oikein vuoden valitustarina…! Äh…toivotaan, että äkäinen pöpö alkaa vihdoin poistumaan elimistöstä… olen meinaa aika loppu.

Parempaa maanantaita teille kaikille!

Heidi / Checklist - -

7 kommenttia “Pöpön kourissa

    1. Kiitos. ♥ Vihdoin voin sanoa, että elämä alkaa voittaa… huh, mikä tauti!

  1. Ruokamyrkytys mahdollisesti- ainakin tuon alku oireiden kuvailusi perusteella.. Influenssa kaatanut monta perustervettä tänä talvena.. Tsemppiä ja parantumisia.

    1. No ruokamyrkytystä tässä itsekin ensiksi ajattelin, mutta söimme koko perhe samoja sapuskoja ja kukaan muu ei tullut kipeäksi. Luulen tämän olleen joku "tavallinen" vatsatauti, mutta oli mikä oli, nyt onneksi alkaa jo olemaan takanapäin. Kiitos tsempeistä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *