THE Sisustuskirja – Kinfolk

Nämä jatkuvat ”sunnuntait” ovat kyllä tehneet poikaa! Rikkonaisilla viikoilla pääsi mukavammin kiinni arkeen joululoman jälkeen. Nurkan takana on taas viikoloppu ja ei tässä kovin kauaa tarvitse muutenkaan odottaa, kun seuraava loma ja vuoden eka reissu jo kolkuttelee ovella!

IMG_4729.jpg

Eilisen arkipyhän kunniaksi nautiskelin hitaasta aamusta, laitoin itseni oikoseksi sohvalle ja selailin pukin tuoman joululahjakirjan kauniita sivuja. Kyseessä on THE sisustuskirjaksikin mainostettu Kinfolk.

IMG_4728.jpg

En ole vielä kovin pitkälle päässyt kirjan kanssa, mutta mielenkiintoiselta se vaikuttaa! Ja täynnä kauniita kuvia!

Kinfolk johdattaa lukijan kolmeenkymmeneenviiteen eri kotiin ympäri maailmaa, joiden keskeisiä pääpiirteitä on slow living; elämän hidastaminen, siitä nauttiminen, yksinkertaistaminen ja kuten kirja sanoo: reclaiming time back.

IMG_4727.jpg

IMG_4730.jpg

Kirjan kuvissa ja teksteissä pääsee vierailemaan arkkitehtien, valokuvaajien, stylistien ja suunnittelijoiden kodeissa ja valokuvat kodeista ovat kyllä kertakaikkisen upeita, jos ei kodit itsessään jo ole sellaisia!

IMG_4734.jpg

Oletko sinä jo tutustunut THE kirjaan? 🙂

Heidi / Checklist - -

4 kommenttia “THE Sisustuskirja – Kinfolk

  1. En ole tutustunut, mutta mieleni tekisi kyllä ostaa se :). Inspiraation lähteitä ei voi olla koskaan liikaa :). <br />
    <br />
    Pirteää pakkaspäivää!

    1. En ole vielä päässyt kirjan kanssa kovin pitkälle, mutta vaikuttaa kyllä todella hyvältä! Sillä perusteella suosittelen 🙂 Pidän kirjoista, joiden pariin tulee palattua uudelleenkin, tätä tulee todennäköisesti selattua monesti.

  2. Oi nyt näyttää sellaiselta kirjalta jonka mielelläni kotiuttaisin! 🙂

    1. Tätä voin kyllä suositella lämpimästi! Oma kirjani on Adlibriksestä, mutta näin tätä mm. Suomalaisessa Kirjakaupassa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *