Rakas Joulupukki

Tänään maistoin suussani lapsuuden, avasinhan ekan luukun pahaasuklaa-kalenteristani. Ihanaa, on joulukuu!

Meidän perheessä on tapana jakaa lahjoja, myös aikuisten kesken. Niiden ei silti tarvitse olla mitä tahansa roinaa, vaan useimmiten ne ovat käyttölahjoja tai jotain herkkulahjoja. Minä teen itse paljon lahjapakettiin käärittäviä ja niin tapahtuu myös tänä vuonna. Osa on syötävää, osa arkisempaan käyttöön ajateltuja.

Jouluksi tulee itsekin mietittyä, että mitä tarvitsee, mutta mitä ei ole tullut vielä hankittua. Keräsinpä kollaasin muotoon muutamia juttuja, joita olen vailla.

joulu_1.jpg

Fleece-housut // Saunakiulu ja kauha // Kinfolk Home // Kastehelmi // Ted Baker kassi // Laudeliina

– Tarvitsen ehdottomasti jotkut ihanan pehmoiset ja super lämpimät kotihousut. H&M:ssä näin fleecehousuja ja ne tuntuivat niin super pehmeiltä! Ehkäpä joulupukki kuulee toiveeni?

– Saunatarvikkeet ovat olleet meillä vähän heikossa hapessa jo tovin. En tajua miten en ole saanut aikaiseksi ostettua uutta kiulua, jonka keskellä kulkeva ripa on todella epäkäytännöllinen, saati uutta kauhaa vuotavan tilalle. Lisäksi laudeliinat meiltä puuttuu lähes kokonaan, joten näille on todellakin tilausta!

– Täysin henkilökohtainen toiveeni on sisustusmaailman paljon kohistu Kinfolk Home –kirja. Tähän olisi ihana uppoutua joulun rauhallisina päivinä ihania kuvia katselemaan.

-Harmaan Kastehelmi-tuikun tahtoisin kirkkaan ja huurteisen tuikkuni kaveriksi. Nuo kaksi muuta sain viime vuonna synttärilahjaksi. Minullahan on synttärit Tapaninpäivänä, joten jotain näistä toiveistani saattaa hyvinkin livahtaa myös synttäripakettiin.

– En pidä kovin suurista käsilaukuista, niihin tulee sullottua vain tarpeetonta tavaraa. Sen sijaan tykkään kanniskella ylimääräiset tavarat jossain kassissa, kuten eväät töihin, pienet viemiset jonkun luokse mennessä tms. Useimmiten se kassi on sitten joku riemunkirjava muovipussi, jonka olen aamukiireessä napannut mukaan. Haluaisin vähän jonkun pysyvämmän version, nätimmän myös, sillä kanniskelen lähes joka päivä käsilaukkuni lisäksi jotain kassia. Ted Bakerin värimaailma on ihana ja vaikka kukkakuvio ei yleensä iske, tämä Bakerin tummanpuhuva ja lilasävyinen kuosi on niin super naisellinen.

Tällaisia toiveita itselläni on täksi jouluksi. Lisäksi tietysti toivon suklaata herkuteltavaksi, eikä mummin kutomat villasukatkaan haittaisi. Muille hankkimani lahjat ovat ihan hyvällä mallilla; osa on jo ostettu, osa tehty itse ja osa vielä puuttuu tai on toteutusta vailla, mutta nekin ainakin suunniteltu.

Ihanaa joulukuun ensimmäistä kaikille! Tästä se alkaa – joulunodotus. <3

Heidi / Checklist - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *