Valoa kansalle

Marraskuu on hyvä syy sytyttää kynttilöitä joka puolelle kotia. Viritellä puihin pihavalot, kaivaa kellarista lyhdyt esiin. Laittaa kausivaloja myös kotiin sisälle. Ne saa palaa yöt ja päivät läpeensä.

valoa.jpg

Pakkasta ja luntakin saisi jo tulla, niin saataisiin vähän enemmän valoa ihan uloskin.

Pikkujoulukausi alkaa muutaman viikon päästä ja sen huomaa kalenterista. Tässä kerkeää pari viikonloppua vetää henkeä, sitten alkaa menot ja meiningit – pikkujoulujuhlintaa on joka viikonlopulle eri muodoissa aina jouluaattoon asti.

Kivaa viikonloppua kaikille!

5 kommenttia “Valoa kansalle

  1. Oi, kyllä kausivalot kuuluvat niin asiaan! Mies ei oikein tykkää, kun aina palaa jotkut valot.. Mutta yritän pitää pintani ja pitää kausivaloja jokatapauksessa! ♥ On niin ihan herätä ja hipsutella alakertaan, kun jossain palaa tunnelmavalaistusta. ♥

    1. Pienet valonlähteet siellä täällä tuo niin paljon tunnelmaa! Jostain ihmeen syystä nuo miehet eivät aina ymmärrä näitä juttuja. 🙂 Ajattelin juuri käydä ostamassa pari valosarjaa lisää… 🙂

  2. Kauniin näköistä 🙂 Tosi kiva idea laittaa valot tuohon lasiseen astiaan !<br />
    <br />
    Mukavaa iltaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *