Valkaistu olohuone

Viikonloppuna teki mieli riisua kaikki musta pois. Tuli yhtäkkinen tunne, että se kaikki musta jotenkin ahdistaa. Ei muuta kuin taulunkarmit ja tyynynpäälliset vaihtoon, molempia kun löytyy erivärisiä omasta takaa. Tällä kertaa halusin olohuoneen ilmeen mahdollisimman vaaleaksi ja rauhalliseksi.

IMG_3175.jpg

Raidallinen musta-valko-harmaa mattokin tuntui tosi tummalta ja aivan liian levottomalta. Uuttahan en ole sen Askosta ostetun ja sinne myöhemmin reklamaation kautta palautetun jälkeen vielä löytänyt.

Piipahdin K-Rautaan maaliostoksille ja siitä samalla koukkasin parin huonekalukaupan kautta. Sotkassa valkoinen puuvillamatto huuteli nimeäni tarjouslapullaan ja niinpä se lähti matkaan. Puuvillamatot ovat ihan suosikkejani! Kestäviä, helppohoitoisia, voi vaikka omassa kylppärissä pestä, jos pakko ja kevyitä kantaa vaikka ulos tamppaukseen. Ei tuo nyt mikään koiraperheen unelmamatto ole värinsä puolesta, jo olen parit kuratassun jäljet siitä tekstiilinpuhdistusaineen kanssa hinkannut pois, mutta maton voi onneksi kääntää ja saa näin ostettua aikaa ennen mattopyykille joutumista.

IMG_3174.jpg

Olohuone raikastui valkoisen maton ja vaaleiden tyynynpäällisten ansiosta kummasti! Kun taulutkin on valkoisissa raameissa, on yleisilme haluamani kaltainen; rauhallinen, harmoninen ja niin valkoinen.

IMG_3176.jpg

En tiedä teistä, mutta minua ei haittaisi, jos vaikka maakin olisi kohta valkoinen… 🙂 Ihan pienesti olen jo fiilistellyt tuloilla olevaa vuoden suurinta juhlaa ja Pinterest on taas käynyt kuumana täyttyen kyseisen juhlan nimisistä kuvista. Vielä en mainitse sitä nimeltä, marraskuussa aloitan sitten fiilistelyn ihan kunnolla! 🙂

IMG_3182.jpg

Mukavaa päivää teille. Minä painelen taas opinohjaan täksi päiväksi!

 

4 kommenttia “Valkaistu olohuone

  1. Niin kaunista ♥. Kuvista huokuu sellainen hieman mystinen ja utuinen talven tunnelma – tykkään! Ihanaa päivää! ♥

    1. Kiitos! ♡ Tykkään kovasti itsekin. Illalla on ihanan talvinen tunnelma, kun sytyttää lukuisat kynttilät ja lyhdyt. Kivaa päivää sulle myös. ♡

  2. Ihanan harmonista! Minulla on menossa joku harmaa kausi ja haluaisin kaikki harmaaksi 😀

    1. Kiitos! 🙂 Mulla on ollut pitkään harmaa kausi! Harmaa on kyllä tosi kaunis väri eri sävyissään. Se on helppo yhdistää mihin vain ja toimii mun mielestä hyvänä pohjana juurikin tuollaiselle rauhalliselle ja harmoniselle värimaailmalle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *