Haipakkaa

Sallikaa pieni puuskahdus näin perjantai-aamuun.

En tajua miten nopeasti päivät menee. Viikko toisensa jälkeen vauhdilla ohitse. Nopeasti sitä tempautui takaisin arkeen ja syksyn kiireisiin, aikataulutettuun elämään ja harrastuksiin, erilaisiin menoihin ja askareihin. Kuuden viikon kesäloma on todellakin vain heikko muisto. Kaikesta huolimatta en silti valita. Pidän siitä, että on paljon tekemistä, vaikka lähiaikoina sitä on riittänyt ihan tarpeeksi.

Viikonloppu tulee hyvään saumaan ja lauantain pyhitänkin vain oleilulle. Pienen nyrkkeilytreenin lupasin kaverin kanssa suorittaa päivällä. Mies lähtee mökkireissulle ja minä aion tuijotella Netflixiä ja leipoa jotain hyvää pitkästä aikaa. Miltä kuulostaisi tahmaiset korvapuustit? (Niihin muuten löytyy resepti täältä.) Ehkäpä pieni pussukka irtonamujakin telkkarin tuijottelun oheen?

IMG_2564.jpg

Työpäivien lisäksi ja jälkeen on pitänyt hoitaa tuhat ja yksi asiaa. Surutyöhön kuuluu osaksi käytännön asioiden järjestely ja kesäkuun lopun jälkeen niitä onkin ollut. Aika paljon asioita riittää pitkäksi aikaa hoidettavaksi, kun yhdestä elämä jättää. On kaiken maailman lippulappua toimitettava sinne sun tänne, käytävä pankeissa, verotoimistoissa ja kerättävä papereita sieltä täältä ja mietittävä tuhat ja yksi asiaa miten jatkossa mikäkin hoidetaan ja mitä tapahtuu kaikelle maalliselle. Erilaiset askareet pitävät kuitenkin mielen toimeliaana ja ihmisen liikkeellä, eikä paikalleen toki pidäkään pysähtyä. 

Mielenkiintoista mietittävää riittää myös uudessa sisustusprojektissa omien kotiseiniemme ulkopuolella, joka sekin liittyy kaikkeen yllä mainittuun sekä pian alkavasta muutoshommasta omassa kodissamme. Kunnon ketjureaktio taas käynnissä ja näistä onkin tulossa juttua lisää myöhemmin!

IMG_2561.jpg

Lauantaiksi suunnitellun löhöilyn jälkeen energiaa riittää varmasti sunnuntaiksi, sillä silloin suuntaan kohti Kaapelitehdasta ja Helsinki Design Marketia. Onpa kivaa päästä taas tuohon mielenkiintoiseen tapahtumaan. Viime vuonna raahasin sinne miehen, joka yllättäen ei osannut  arvostaa sitä lainkaan yhtä paljon kuin minä. Design Marketia silmällä pitäen ostoslistallani on pari asiaa kotiin, joten täytyypä katsastaa olisiko Kaapelitehtaalla sopivia tuotteita sopivin hinnoin.

Mukavaa viikonlopun alkua kaikille! 🙂

4 kommenttia “Haipakkaa

 1. Ihan samanlaiset ajatukset ja fiilikset täälläkin. Kesälomasta on aikaa vasta muutamia viikkoja, mutta tuntuu kuin siitä olisi jo ikuisuus. Arki ja sen myötä tulleet hommat ja kiireet ovat vieneet toden teolla mennessään. Huh. <br />
  <br />
  Rentouttavaa ja pullantuoksuista viikonloppua. Korvapuustireseptisi näyttää ja kuulostaa niin herkulta! Nam!

  1. Joo, kyllä tämä syksy käynnistyi nopeasti ja sitä olen kuullut muiltakin. Syksy on minusta kivaa aikaa aina kesän jälkeen, pääsee takaisin arkirytmiin, mutta nyt on kyllä ollut aika kiire koko ajan.<br />
   <br />
   Kannattaa ehdottomasti kokeilla pullareseptiä, kivaa vaihtelua myös muodoltaan normi korvapuustille. Ihanaa viikonloppua sinne! &hearts;

 2. Mä niin tiedän tunteen! Mäkin jouduin hoitaa kaikki äidin jutut ja siihen meni 3-4 kuukautta ennen kuin kaikki oli valmista :(. Raskasta aikaa ja siihen päälle vielä tajuaminen ja sureminen :(. Tsemppiä sinne ihan tuhottomasti &hearts;

  1. Kiitos ihana sinä &hearts; Toisaalta pidän hyvänä asiana, että on paljon kaikkea mitä hoitaa, ei pysty silloin jäädä vellomaan siihen suruun pelkästään, vaan on pakko saada asioita järjesteltyä. En olisi kuitenkaan uskonut miten paljon sitä kaikkea onkaan…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *