Apua matto-asiaan!

On kyllä uskomatonta, miten vaikeaa on valita/löytää kiva matto kotiin! Minä tyttö se olen kova pohtimaan näitä mattoasioista ja taas on tutkittu netin syövereitä ja mietitty minkälainen matto voisi tulla meidän kotiin.

Kiitos muuten edelliseen reklamaatio -pohdintaan osallistuneille, kannustuksestanne otin yhteyttä Askoon ja he lupasivat hyvittää tuotteen 100%:sesti minulle takaisin. Otan ilolla rahan vastaan, sillä nyt voin sijoittaa sen uuteen mattoon ja tokihan tästä tulin myös hyvälle mielelle jo ihan asiakaspalvelun takia.

Olen löytänyt muutaman kivan vaihtoehdon, joiden väliltä pohdin mikä matto meille voisi tulla. Tähän tarvitsen kuitenkin vähän teiltä taas vinkkejä…!

matttokollaasi%201.jpg

Alla kaksi mielenkiintoista mattoa. Kotimainen Forme ja Pikselimatto on hurjan raikas ja super graafinen. Toisaalta taas viehättää House Doctorin Block-maton ilme, siinä on jotain ihanaa kotikutoisuutta hapsuineen.

Alla pari vaihtoehtoa hieman itämaisista fiiliksistä, joita tarjoilee Hobby Hallin kaksi vahvasti marokkolaisissa tunnelmissa olevat Marrakesh ja Pluto. Keskellä aina yhtä ihana Annon Pandora. Jäin kuitenkin näiden kohdalla miettimään, että onko suurin itämais-villitys jo ohitse ja onko Pandora jo kenties blogi-maton maineessa ja liikaa nähty…?

mattokollaasi%202.jpg

Hjälp! Minkä maton sinä näistä meille valitsisit?

Kuvat lainattu linkkien takaa.

8 kommenttia “Apua matto-asiaan!

 1. Tuo House Doctorin matto on kiva! Hieman sitä oon itsellekin haaveillut 🙂

  1. Se on todella kaunis ja hieman olen ehkä kallellaan siihen itsekin… 🙂

 2. Toi Block on mun suosikki! Oon sitä meillekin haaveilllut vierashuoneeseen, mutta kaamea pettymys oli, kun tajusin ettei saatavilla olevat koot passaa sinne….

  1. Blockista on kieltämättä aika hassut koot saatavilla. Pelkästään käytävämatto -kokoja sekä yksi isompi. Olen myös pannut merkille, että esim. Vallilan matoista on tosi usein pelkkä käytävämatto saatavilla, vaikka kuosi on niin kaunis, että siitä ottaisi mieluusti olkkariin sopivan version.

 3. Pandoraa olen ihaillut blogeissa monenlaisissa sisustuksissa. Olin sitä hankkimassa omaan kotiinkin mutta nähtyäni sen livenä se ei enää säväyttänytkään. Jokin siinä vain tökki. House doctorin matosta pidän eniten. Siitä tulee jotenkin rento fiilis ja kuvio ei ole liian särmikäs. Eniten mikä siinä arveluttaa on, pysyykö matto paikoillaan vai<br />
  onko lirua materiaalia? <br />
  <br />
  Lopulta päädyin hankkimaan kotiini Linie designin asko mixed maton. Olen ollut siihen tyytyväinen. Toki villamatto pölyää alussa aika tavalla mutta ei mielestäni enää. Pesin maton tänä kesänä mattolaiturilla ongelmitta.

  1. Täytyypä käydä tsekkaamassa tuo Pandora livenä. Olen yleensä vähän vierastanut villamattoja, sillä pelkään sitä pölyn määrää, mikä tuollaisista luonnonkuitumatoista aina alkuun irtoaa. Mietin myöskin ihan samaa kuin sinä tuon Blockin paikallaan pysymisestä… toki voihan sinne alle laittaa vaikkapa sellaisen liukuestematon. Tykkään vaan ihan hirmuisesti tuosta kuviosta. <br />
   <br />
   Pitikin käydä googlettamassa tuo teidän Asko Mixed matto – kaunis on sekin!

 4. Meillä on tuo Pandora isoimmassa koossa ollut vajaan kahden vuoden ajan. Ollut todella hyvä käytössä. Ei irtoa höttöä. Villa materiaalina on hyvä, kun se hylkii likaa/ märkää. Esim viinimarjamehu tai punaviinitahra: Imeyttää mikrokuituliinalla eikä jälkeäkään roiskeesta jää näkyviin.

  1. Täytyy kyllä ehdottomasti käydä katsastamassa Pandora livenä. On se kyllä hirmu kaunis, olen tykännyt siitä aina. Villa on itselleni vieras materiaali, mutta tuo lian ja märän hylkiminen kuulostaa kyllä isolta plussalta! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *