Keittiön aamuilme

Arkivapaan aamu. Harvinaista herkkua istua rauhassa heti aamutuimaan teemuki nenän edessä, kun keittiö kylpee auringon ensisäteissä. Oli pakko räpsiä kuvia, kun tuota valoisuutta vielä riittää tähän aikaan vuodesta. Kohta sitä taas rämmitään pimeydessä puoli vuotta. Päivät ovat lämpimiä, vielä kesäisiä, mutta aamut ja illat ovat elokuisen kosteita ja kylmiä.

IMG_2497.jpg

Isosta ikkunasta tulvii valoa keittiöön. Miten suurelta se näyttääkään auringonpaisteessa verrattuna illan tunnelmavaloihin. Kyllä tuosta keltaisesta taivaalla möllöttävästä pallukasta saa vain niin paljon energiaa ja voimaa!

Keittiössä parhainta on mustan ja valkoisen saumaton liitto ja puunsävyn lämmin kosketus. En ole katunut päivääkään, että luovuin keittiönpöytään kuuluvista tuoleista ja vaihdoin ne erilaisiin ja vielä erivärisiin pinnatuoleihin. En voisi ihan heti kuvitella vaihtavani niitä takaisin toisilleen identtisiin.

IMG_2498.jpg

Tässä auringonpaisteessa höyryävän kuuma teemuki kädessä oli mukava aloittaa aamu. Läppäri nenän eteen ja kuvat muistikortilta talteen. Tännekin.

IMG_2522.jpg

Tänään meillä tapahtuu jänniä. Ventovieraita ihmisiä marssii parhaillaan ovesta sisään kantaen isoja salkkuja ja kankaita ja elektronisia välineitä kotiimme. Minä istun pois jaloista keittiön pöydän äärellä. Kotimme on tänään ihan toisenlaisessa käytössä…!

Aurinkoista päivää! <3

2 kommenttia “Keittiön aamuilme

  1. ihana valoisa köökki!!Minäkin haluaisin ottaa verhot kokonaan pois,mutta kun noita naapureita…Tosin meillä on sälekaihtimet…Minullakin huom.arkivapaa,ehkä sitten:)

    1. Aamulla tuo arska välillä oikein häikäisee! Ihanaa! Minä otin verhotangot alas viime kesänä rempan yhteydessä, kun seiniä maalattiin ja sitten päätin, etten laitakaan niitä enää takaisin. Keittiö on aina ollut haasteellinen verhojen suhteen, eikä kivoja ole oikein löytynyt. Lisähaastetta tuo madallettu osa juuri ikkunan kohdalla ja tila tuntui vielä matalammalta aina verhojen kanssa.<br />
      <br />
      Kuten näkyy, meilläkin on tuo vastapäinen talo aika lähellä ja talojen välistä kulkee vielä kävelytie. En ole koskaan ajatellut, että joku varsinaisesti kyttäisi meille sisälle, mutta jos kyttää, niin olkaatten hyvät! 😉 Sälkkärit meilläkin on ja ne lasken aina yöksi alas.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *