Korin täydeltä pehmeää

Olen ihastellut jo pari vuotta rennosti lattialle heitettyjä korikasseja, joista pursuaa pehmeitä vilttejä ja huopia tyynyineen. Siinä on jotain tosi kodikasta sinnepäin meininkiä.  

IMG_2472.jpg

Korikassit itsessään ei ole kuitenkaan oma juttu, en käyttäisi sellaista ehkä muuten alkuperäisessä käyttötarkoituksessaan, eli kassina ja sen käyttöaika on kuitenkin mielestäni vain ja ainoastaan kesällä. Niinpä päädyin ihan koriin, jonka käyttöä mietin pariinkin eri tarkoitukseen, jos tekstiilisäilyttäminen kävisi tökkimään. Menisihän tuo vaikkapa lehtikorina tai pyykkikorinakin tai se voisi seistä vaatekaapin pohjalla pieniä laukkuja tai vöitä tai muita asusteita sisällään pitäen. Eli siis harkittu ostos, vai mitä? 🙂

IMG_2463.jpg

Nyt tuo kori on olkkarissa terassinoven nurkassa. Siitä on helppo napata lämmin viltti ulos kaveriksi, jos vilu iskee. Värisävyä mietin hetken, tuo ihastumiseni pieniin ripauksiin puunväriä ei todennäköisesti ole kovin pitkäkestoista, mutta ainakin toistaiseksi se on tuonut kivaa lämpöä muutoin musta-valko-harmaaseen kotiin. Tuota samaista vesihyasinttia meillä onkin jo tablettien muodossa, joten valmis pari materiaalipuoleltakin siis löytyi.

IMG_2467.jpg

IMG_2476.jpg

Kori löytyi HM Home myymälästä. Katselin koria jo viimeksi sillä silmällä, mutta jäi ostamatta. Se jäi kuitenkin vaivaamaan ja päätin sittenkin mennä ostamaan sen ja onneksi menin tänään, sillä vein myymälästä viimeisen kappaleen, joka toimi osana esillepanoa.

Meidän kodissa on pehmoista ja pörröistä muuallakin, kuin korissa. Suorastaan naurattaa aina tuo meidän vanha herra. 🙂 Aina kamala valitus, kun otan kameran esiin ja saa komentaa pois kuvista, jos ei halua kuvata vain pelkkää hauvelia. Hän siis tulee eteen joka kuvaan valittamaan, että pane pois se kamera! Harvoin herrasta saa kuvia, jossa ei ole suu auki valittamisesta, mutta tällä kertaa suostui ihan poseeraamaan. <3

IMG_2480.jpg

Pehmoista ja pörröistä iltaa siis kaikille teille muillekin 🙂

6 kommenttia “Korin täydeltä pehmeää

 1. Hyvä idea pitää koria tuossa terassin oven vieressä, eipähän tarvitse pitkästä matkasta hakea lämmikettä, jos sellaista tarvitsee :). Jotenkin kaikki korit / korikassit, joista pursuilee jotain pehmoista ja lämpöistä, näyttävät aina niin kivoilta – oli se sitten torkkupeittoja tai lankakeriä ja keskeneräinen neuletyö tai tai… Mutta tuo viimeinen kuva, se on ehdottomasti paras – kylläpä hän näyttää suloiselta &hearts;.

  1. Olen kyllä sellainen vilukissa, että vilttejä on oltava joka sohvalla ja tuolilla käden ulottuvilla. Olkkarissa on tällä hetkellä 3 vilttiä 🙂 Tuosta se on tosiaan helppo napata mukaan pihalle. Tuo meidän hauveli on kyllä sellainen mamman kulta… &hearts;

 2. Ihana kori, just googlettelen tässä et millainen meille voisi tulla. Tarvitsisin makkariin jonkun ratkaisun mihin tyynyt sängyltä voisi nostaa yön ajaksi.<br />
  Ja ihana vanha herra &hearts;

  1. Tuollainen kori on kyllä hyvä muuten sängyn päällisten säilytykseen. Tuo on aika kapea ja korkea, eli kovin montaa siihen ei saa mahtumaan, mutta noita oli myös sellaisia matalampia ja laakeampia. Valitsin itse tuon koon sen takia ,että se parhaiten mahtui tuohon oven suuhun ja toimisi paremmin myös pyykki- tai lehtikorina, kuin se matalampi ja isompi. <br />
   Ja kiitos, hän todella on sellainen charmikas vanha herra &hearts;

 3. Ihana kori sisältöinen! Ja tuo lipasto jaksaa vaan ihastuttaa &hearts;

  1. Se on kyllä ihan omakin suosikkini tuo kaappi! Ihastelen sitä joka päivä. &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *