Vähän enemmän mustaa

Siitä huolimatta, että viimeinen viikko on ollut kesäisen helteistä ja nautin siitä suunnattomasti toivoen sen kestävän vielä, alkaa sisäinen kalenterini jo kääntyä syksyyn. Eikä siinä mitään, syksyssä on paljon ihania elementtejä; kynttilät, pimenevät illat ja lämpimät huovat, joihin kääriytyä.

IMG_2408.jpg

Olkkarissa on pari uutta syksyistä elementtiä. Työpaikkani sijaitsee HM Home myymälän lähitienoilla ja voi kun siellä tulee pyörähdettyä ihan liian usein! Nyt matkaan lähti (vaikka olin pyhästi päättänyt olla ostamatta mitään) upeakuvioinen, mielettömän pehmeä huopa mustilla hapsuilla. Aivan ihana!! Oli pakko ostaa! Nostin myös ulkoa tuon ihanan lyhdyn sisätiloihin, jonka ystäväni toi grillijuhliimme.

IMG_2411.jpg

Alan selvästi tuomaan syksyn tummia sävyjä takaisin sisustukseen, sillä sohvalle hiipi kaapin perukoilta myös musta, vähän marokkolaishenkinen tyynynpäällinen. Ehkä kohta on aika kaivaa esille vähän enemmän mausteisia värejä, vaikkapa kupariset yksityiskohdat. Ne sopivat syksyyn tosi kauniisti.

IMG_2413.jpg

Tänään on ollut koulupäivä, samoin huomenna. On ollut kivaa nähdä koulukavereita pitkän kesätauon jälkeen!

Huomenna pakataan auto ja suunnataan mökille viikonlopun viettoon. Lauantaina on luvassa nimittäin kauden mukaisesti rai rai rapujuhlat!! 🙂 Ostin tänään sopivaa rekvisiittaa ja tykötarpeita ja eiköhän noistakin juhlista jotain kuvasatoa tänne bloginkin puolelle satele!

Kivaa loppuviikkoa kaikille!

Heidi / Checklist - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *