Suosikkisalaatti

On salaatteja ja sitten on salaatteja.

Sitten on oma suosikkisalaattini.

IMG_2253.jpg

Siihen tulee ainakin kahta eri vihreää salaattia; pehmoista ja maukasta tammenlehteä sekä rapsakkaa jääsalaattia. Täytteeksi kurkkua ja tomaattia. Vähän suolaisuutta parmankinkusta, makeutta mansikoista ja meloneista, jotka sopivat täydellisesti sormin revityn mozzarellan kanssa. Päälle kuivalla pannulla paahettuja mantelilastuja.

IMG_2255.jpg

Ai että on hyvää!!

Tarjoilen salaatit usein vanhasta emalisesta pesuvadista. Pidän siitä, että salaatit ovat laakeassa astiassa tarjolla, sillä lailla saa helposti jokaista ainesosaa lautaselle ja salaatit ovat kutsuvan näköisiä.

Salaatit ovat mitä parhainta helleruokaa – sopii esim. tähän kesäpäivään kuin nenä päähän!

Aurinkoista tiistaita kaverit! 🙂

Heidi / Checklist - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *