Kesälaitumelta töihin

Olen ollut viimeiset 6 viikkoa pois töistä. Kesälaitumella. Elänyt kellonajoista tai päivämääristä välittämättä. Nukkunut, kun on nukuttanut, valvonut aamuyöhön jos mieli on tehnyt. Syönytkin vähän miten sattuu.

20150703_143048_2.jpg

Huomenna se riekkuminen loppuu, sillä kello soittaa itsepintaisesti klo 6.30 ja eka työaamu kesäloman jälkeen odottaa. Mietin, ettei se ole kovin huono asia. Tekee hyvää päästä takaisin normaaliin rytmiin ja aloitella harrastuksia hissun kissun. Tämä kesä, kuten te lukijat tiedättekin, on ollut hyvin murheellinen. Surutyö jatkuu tietenkin edelleen, mutta on hyvä saada ajatuksiin muutakin. Työ on siihen parasta lääkettä, varsinkin kun sinne on kiva mennä, nähdä työkavereita taas ja jatkaa pian mielenkiintoisia töitä. Ja alkaahan se koulukin taas sitä seuraavalla viikolla, ihan niin kuin koululaisilla muutenkin. Sekin on tosi kivaa!

Arkea ja paluuta terveellisempiin ruokailuihin helpottamaan tein etukäteen tänään hommia valmistamalla tulevan työviikon eväät valmiiksi. Huomenna ja tiistaina syön viikonlopulta jääneitä ruokia, kuten makaronilaatikkoa, loppuviikon eväiksi nappaan pakastimesta mukaan tänään tekemääni ja valmiiksi annosrasioihin laittamaani herkullista kasvissosekeittoa. Vähän raejuustoa kylkeen, niin ravitseva ateria on kasassa!

IMG_2354.jpg

IMG_2356.jpg

Välipalaksi töissä juon aina rahkasmoothien ja hankinkin tänään niitä varten vähän raaka-aineita pakastimeen laitettavaksi. Perkasin 5 kiloa kotimaisia mansikoita ja voi, miten makeita ne onkaan! Vielä pari litraa mustikoita kun sinne saan, niin on jokunen talvikuukausi katettu!

IMG_2350.jpg

Pari jumppatuntiakin varasin viikon puolivälistä eteenpäin. Treenaaminen on aloitettava rennosti omaa vointia kuunnellen. Muutama lenkki on jo alla ja jalat kipeytyivät jo lyhyestäkin matkasta. Niin nopeasti kunto rapistuu reilussa kuukaudessa! No, kyllä se nopeasti sitten taas palautuukin.

Meikäläinen siis starttaa työt huomenna, kesälomat on nyt lusittu, mutta syksylle on kuitenkin pientä lomareissua suunnitteilla, tietenkin! 🙂

Energistä uutta viikkoa kaikille!

4 kommenttia “Kesälaitumelta töihin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *