Joka paikan kolotus

Oli melko mielenkiintoinen aamu tänään. Nousin sängystä ylös kuin vanha nainen selkää voivotellen ja jalkoja aristellen, kun ei ne tahtoneet kantaa. Joka ikistä paikkaa kolottaa ja kädet ovat voimattomat. Portaiden kävely alakertaan meni jotakuinkin kaiteesta tukea hakien ja joka askeleella tuskaa tuntien.

Ei, en ole yhdessä yössä vanhentunut viittäkymmentä vuotta, enkä ole äkkiseltään alkanut kärsimään julmetusta reumasta tai muustakaan, vaan takana on ekat treenit personal trainerin kanssa ja niistä seurannut seuraavan päivän kolotus. Kroppa on kuin moukaroitu! Tuskin maltan odottaa huomista, kun tämä tästä vielä yltyy siihen ”se on pahinta aina ylihuomenna” -tunteeseen.

IMG_1461_2.jpg

Aloitin aamun (tai no, heräsin vasta ennen yhtätoista, voiko sitä kutsua aamuksi?) palauttavalla 45 minsan kävelylenkillä. Vähän jalat aukesi sentään.

Me lähdemme tästä vapaapäivän kunniaksi rautakauppaan, että saadaan pihaprojektia etenemään. Myöhemmin laitetaan varmasti grilli kuumaksi. Ei yhtään pöllömpi perjantai…

2 kommenttia “Joka paikan kolotus

  1. Hei, ei liity tähän aiheeseen kyllä mitenkään, mutta ollaan tänään V:n kanssa suunniteltu meidän takapihalle terassia ja teidän terassiprojektin kuvia olen selannut, niin heräsi mielessä yksi kysymys: teittekö millaiset pohjatyöt terassiin ennen kankaan ja terassirungon rakentamista? Kun me täällä pähkätään sitä, että kuinka estää parhaiten routavahingot 🙂

    1. Vanhan terassiosan alla on pihalla ennen olleet kivilaatat. Rakensimme terassin suoraan niiden päälle, joten pohja oli varmasti jo suora ja "routasuojattu". Uusi osa sen sijaan rakennettiin ihan vanhan nurtsin päälle. Meillä tuo piha viettää loppuosan kohdalta ihan vinoon, joten uutta osaa jouduttiin korottamaan aika lailla. Maa terassin sivupuolilla on ihan eri korkeuksilla, joita nyt sitten yritetään vähän saada samaan tasoon kivimurskalla ja mullalla. Tuon uuden osan alle vedettiin kangas nurmikon päälle, ettei terassinlautojen väleistä pukkaisi ruohoa tms. Että sen alla ei muuta ole. Mies tuumasi, että voihan sitä sitten aina suoristaa, jos tarvii… 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *