Uudet hiukset!

15 senttiĂ€ vaaleita kutrejani leijaili lattialle kampaajan saksista. Hui! 🙂

Nyt on huomattavasti lyhyempi, hyvÀkuntoisemman nÀköinen hiusmalli tÀmÀn rouvan pÀÀssÀ, latvat heilahtelevat olkapÀillÀ uusilla raidoilla varustettuna. PelkÀsimme uusien raitojen hÀtkÀhdyttÀvÀn vÀhÀn liikaa tasavaaleaan tukkaan tottunutta, joten lÀhdimme aika varovaisesti liikkeelle parin-kolmen asteen verran tummemmalla sÀvyllÀ. Ensi kerrallahan voi laittaa vÀhÀn tummempaa, jos siltÀ tuntuu.

MitĂ€ tuumaatte tĂ€stĂ€ lookista? 🙂

uusi%20vs%20vanha%20tekstit.jpg

Latva on nyt tosi napakka! En muista koska viimeksi hiukset olisivat nÀyttÀneet lÀpikohtaisin nÀin hyvÀkuntoisilta, joten oli kyllÀ tÀysin oikea pÀÀtös leikata niitÀ runsaasti! Tuntui, kuin hiukset olisivat paksuuntuneet leikkauksen myötÀ. Todella onnistunut muutos mielestÀni! Hiukset leikattiin aavistuksen eteenpÀin pitenevÀsti, joten siitÀ johtuu nuo kuvassa nÀkyvÀt sivuhiusten pidemmÀt osat.

MitÀ tulee vÀriin, niin tukassa nÀkyy ohuen ohuita, aavistuksen tummempia raitoja kahdella eri sÀvyllÀ. Ensi kerralla uskaltanen laittaa vielÀ hieman tummempia? Oikeastaan ne nÀkyvÀt parhaiten tyvessÀ.

IMG_1473.jpg

Oli muuten ihan pakko kokeilla loivia laineita ja ne nĂ€yttĂ€vĂ€t kyllĂ€ tosi kivoilta nekin! Tosin vĂ€hĂ€nhĂ€n ne olivat jo pÀÀsseen työpĂ€ivĂ€n jĂ€lkeen kulahtamaan, mutta pöyhimĂ€llĂ€ tĂ€stĂ€ tukasta saa ihan kivan, toisin kuin siitĂ€ pidemmĂ€stĂ€ tukasta. Hetki menee totutellessa – esim. kiinnilaittaminen on jo erilaista 15 senttiĂ€ lyhyemmĂ€llĂ€ hiuksella.

suora%20vs%20laine.jpg

Kiharakuvaa jouduin vÀhÀn kÀsittelemÀÀn, sillÀ ilta ei enÀÀ riittÀnyt hyvÀÀn valaistukseen, mutta kyllÀhÀn tuosta selvÀn saa.

No, what say you? Oliko onnistunut muutos? 🙂

Heidi / Checklist - -

Vastaa

SÀhköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentÀt on merkitty *