Työläisten juhla takana

Klassiset ainekset vapun viettoon lienee maistuva ruoka, kupliva juoma ja hyvät ystävät, eikö? Meillä oli noita kaikkia eilen, kun vappupäivän brunssi korkattiin shampanjalla ystävien kanssa.

IMG_1379.jpg

IMG_1377.jpg

IMG_1381.jpg

Pöydässä oli monenmoista brunssiherkkua maalaissalaatista pannareihin, porkkamuffinseista croissantteihin, leikkeleitä, juustoa, marjoja ja jogurttia, mehua, melonia sun muuta! Aika harvoin sitä tulee syötyä aamupalaksi noin tuhtia settiä, minä kun en ruokien valmistukselta kerennyt syömään mitään koko aamuna, ennen kuin brunssipöytään käytiin.

IMG_1364.jpg

IMG_1362.jpg

IMG_1372.jpg

IMG_1367.jpg

Brunssin jälkeen oli hyvä vyöryä vatsan kanssa sohvalle. Hetken aikaa viitsi istuskella myös terassilla, aurinko näyttäytyi aina välillä pilvilauttojen lävitse, mutta ei siellä mikään kesä ollut!

Kun päivän toinen ateria, grilliherkut oli syöty alkuillasta, teki ihan hyvää pelailla mölkkyä pari rundia. Sitten piti syödä taas vähän. Vielä puolen yön aikaan grilliin meni babyribsejä ja jälkkäriksi nautiskeltiin tiramisua. Oikeaa yösyömistä! Oh god… en syö enää ikinä… Vieläkin on ihan täysi olo! 🙂

20150501_200625.jpg

Olen muuten päivän myöhässä, toukokuun eka oli ja meni, joten oheen vielä perinteinen kalenterikuva toukokuulle &Brosin humoristisesta Suomi-kalenterista.

IMG_1387.jpg

Huomenna tulee sitten pohdintaa rantakunnosta ja sen metsästämisestä. Kannattaa pysyä kuulolla, sillä kävi nimittäin niin, että asiat eivät ole ihan niinkuin luulin…

Pysyhän siis kuulolla!

Heidi / Checklist - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *