Klassiset ainekset vapun viettoon lienee maistuva ruoka, kupliva juoma ja hyvät ystävät, eikö? Meillä oli noita kaikkia eilen, kun vappupäivän brunssi korkattiin shampanjalla ystävien kanssa.
Pöydässä oli monenmoista brunssiherkkua maalaissalaatista pannareihin, porkkamuffinseista croissantteihin, leikkeleitä, juustoa, marjoja ja jogurttia, mehua, melonia sun muuta! Aika harvoin sitä tulee syötyä aamupalaksi noin tuhtia settiä, minä kun en ruokien valmistukselta kerennyt syömään mitään koko aamuna, ennen kuin brunssipöytään käytiin.
Brunssin jälkeen oli hyvä vyöryä vatsan kanssa sohvalle. Hetken aikaa viitsi istuskella myös terassilla, aurinko näyttäytyi aina välillä pilvilauttojen lävitse, mutta ei siellä mikään kesä ollut!
Kun päivän toinen ateria, grilliherkut oli syöty alkuillasta, teki ihan hyvää pelailla mölkkyä pari rundia. Sitten piti syödä taas vähän. Vielä puolen yön aikaan grilliin meni babyribsejä ja jälkkäriksi nautiskeltiin tiramisua. Oikeaa yösyömistä! Oh god… en syö enää ikinä… Vieläkin on ihan täysi olo! 🙂
Olen muuten päivän myöhässä, toukokuun eka oli ja meni, joten oheen vielä perinteinen kalenterikuva toukokuulle &Brosin humoristisesta Suomi-kalenterista.
Huomenna tulee sitten pohdintaa rantakunnosta ja sen metsästämisestä. Kannattaa pysyä kuulolla, sillä kävi nimittäin niin, että asiat eivät ole ihan niinkuin luulin…
Pysyhän siis kuulolla!