Aprillipäivänä

Säästyittekö te aprillipiloilta tänään? 

Huhtikuu on lähtenyt käyntiin ja samalla ensimmäinen oikea kevätkuukausi.
Uusi kalenterisivu pääsi käyttöön ja tuo samalla hassun possunkuvan olkkarin seinäritilään. Oikea Suomi-possu! 🙂

IMG_1148.jpg

Mennyt maaliskuu oli tapahtumarikas, mutta varsinkin viimeiset päivät tuottivat hieman tuskaa tuon kellonsiirtojen johdosta. Vuosi vuodelta tuo kellojen (typerä) venkslaaminen vaikuttaa enemmän ja enemmän ja vaikka kyse ei ole kuin tunnista, uuteen aikatauluun sopeutuminen vie ihan liian kauan. Aamuisin on niin hiton vaikea saada itseään sieltä vällyjen välistä ylös, enkä todellakaan tajua, miksi ihmeessä niitä kelloja pitää siirtää. Tai miksi se on kerran jo poistettu Suomessa ja otettu uudelleen käyttöön vuonna -81? Älytöntä.

IMG_1091.jpg

Pääsiäinen ekstra-vapaineen tulee osuvaan saumaan. Kova treenitahti ja kiireiset työpäivät ovat verottaneet voimia ja ihana neljän päivän vapaa tuo kaivattua lepoa ja tekemättömyyttä. Tai no, urheilu ei katoa mihinkään, siitä saan voimaa jokaiseen päivään, mutta muutoin aion olla ja nauttia tekemättömyydestä, lukea kirjaa, syödä hyvää ruokaa ja katsoa boksilta tallennettuja ohjelmia useamman viikon varrelta.

Huhtikuu tuo tullessaan ihan uusia tuulia työrintamalla ja niistä olen erityisen innoissani. Koska virallinen ”leima” asiasta vielä uupuu, en uskalla hehkuttaa tämän enempää, mutta kerron tästä myös pian lisää! Eikö olekin ärsyttävää kertoa, muttei sittenkään sanoa mitään…? 🙂 

Ihanaa iltaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *