Hei, maaliskuu!

Sairastuvalta terve!

IMG_0890.jpg

Täällä pidetään kaikki sormet ja varpaat polvia myöten ristissä, ettei muun perheen sairastama kuumetauti iskisi myös allekirjoittaneeseen!

Mies on sairastanut keskiviikosta lähtien ja parhaimmillaan kuume käy yli 39 asteen. Tytär sairastui lauantaina ja heitti melkein yhtä kovan kuumelukeman mittariin. Nyt molemmilla kurkku kipeä, nuha ja yskä. Ei tätä voi kauheasti vältellä, saman katon alla kun asutaan ja ollaan, mutta jospa väistäisi luodin jollain ihmeen kaupalla? 🙂

IMG_0891.jpg

Maaliskuuta eletään ja kalenterin uusi sivu pääsi esille. Siinä on leskenlehtiä. Ai, että odotan hetkeä, kun ojanpenkalta bongaa ekat leskenlehdet! On ollut niin keväiset ilmat ja lumet ovat kovaa vauhtia haihtumassa, että pakostikin sitä alkaa odottamaan kevättä ja sen suurinta juhlaa, pääsiäistä.

IMG_0892.jpg

Reipasta alkua maaliskuulle!

7 kommenttia “Hei, maaliskuu!

 1. Pidän peukkuja, että vältät kuumetaudin, tsemppiä! ♥ Ihanan hempeät tulppaanit olet löytänyt, todella kaunis sävy.

  1. Kiitti, toivon todella selviäväni ilman tartuntaa! Joo, nuo tulppaanit on todella upean väriset! En ole itsekään törmännyt aiemmin ja nämä saimme itseasiassa äidiltäni hääpäivän kunniaksi. ♡

 2. Toivottavasti pysyt terveenä eikä tauti tarttuisi sinuunkin! Onkohan se influenssaa vai ihan normi flunssaa?<br />
  <br />
  Leskenlehtiä odottelen minäkin! Kun ekan kerran näkee kirkkaan keltaisen pilkahduksen, niin se antaa aivan hurjasti energiaa ja hyvää mieltä :). Muistui muuten tuosta kalenterin ilveksen kuvasta mieleen, että olen elämäni aikana nähnyt yhden kerran ilveksen luonnossa, siis aivan villin yksilön! Ala-asteella kuljin koulumatkat koulutaksilla, ja erään kerran kotimatkalla taksi hiljenti vauhtia kun keskellä tietä oli joku koiran kokoinen elukka. Lähemmäs ajettuamme huomasimme, että ilveshän se siinä :). Hetken aikaa se siinä tuijotteli, kunnes juoksi äkkiä metsän turvaan. Ja täytyy kyllä myöntää, että olipa muuten upean näköinen eläin luonnossa nähtynä :). (Ja niin siis minun mielestäni tuo kuva näyttää ilvekseltä tupsukorvineen, mutta voihan se olla kissakin 😀 ).

  1. Meillä töissä on ollut muutamalla influenssaa ja se vaikuttaa todella ikävältä ja pitkäkestoiselta. Miehellä näyttää olevan tänään eka kuumeeton päivä – toivottavasti nyt alkaa menemään ohitse.<br />
   <br />
   Taitaa se olla ilves, ainakin juuri niistä tupsuista päätellen 🙂 Oi, mahtavaa varmasti ollut nähdä tuollainen livenä! Itse olen nähnyt ilveksen eläintarhassa metrin päässä aidasta ja voi hyvänen aika, se oli iso! Ja pelottava! Se sähisi ilkeästi ja näytti tosi aggressiiviselta… Onneksi oli aita välissä. (Tietty mieluustihan ne saisi kasvaa siellä metsässä, eikä tarhassa…)

 3. Kunpa nyt eivät pöpöt tarttuisi sinuun &hearts; Niin ihana aika edessä ~ kevät! Ja suuret ovat odotukset tälle kuulle.. Vaikka voihan käydä niinkin, että vasta huhtivauvan saan syliini, kunhan nyt ennen pääsiäistä syntyisi ;).. Hyvää uutta alkavaa viikkoa sinne &hearts;

  1. No sanos muuta, toivotaan, että säästyn tuolta! Voi mahtavaa, teillä onkin jännät paikat! Odotan ilouutisia…! &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *