Pientä sievää shoppailua

Joskus mietin, miksei niin upeaa alusvaateliikettä, kuin Victoria’s Secretiä ole Suomessa. Sitten mietin miten upeaa on, kun sitä ei ole Suomessa. Sekin menisi vain pilalle. Suomessa ei yksinkertaisesti riitä imu moisille liikkeille.

IMG_0837.jpg

Ulkomailla VS:n liikkeet ovat vertaansa vailla. Upeita, glamorööseja. Asiakaspalvelu on loistavaa ja ystävällistä ja asiantuntevaa. Lontoon liikkeen ovella oli mustiin villakangastakkeihin pukeutuneet miehet avaamassa ovea. Sisällä odotti nainen toivottamassa tervetulleeksi, valmiina neuvomaan mistä löytyy mitäkin. Osastojen välissä pyörii myyjiä mittanauhat kaulassa valmiina avustamaan pienimmässäkin asiassa.

IMG_0840.jpg

Olen vuoden aikana ostanut muutaman kerran alusvaatteita, kaksi kertaa niistä VS:n liikkeestä. Taidan tehdä jatkossa samoin. Liikkeessä asiointi tuntuu pieneltä luksukselta, alusvaatteet tuntuvat luksukselta ja ovat hyvää laatua. Tällainen tavallinen duunari ei asioi sellaisissa ”oikeissa” luksusliikkeissä, joissa voit istua valkoisella nahkasohvalla shampanjaa siemaillen ja henkilökunta tekee juoksemisen puolestasi. VS ei ole ihan noin ökyilyä, mutta upeaa palvelua, upeita tuotteita ja vähän sitä makua pienestä ylellisyydestä, kuitenkin tavallisenkin ihmisen kukkarolle sopien.

Liikkeessä voisi viettää aikaa vaikka kuinka kauan. Mies oli toista mieltä. Hmph.

Heidi / Checklist - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *