Ainutkertainen päivä

Tänä aamuna meillä on herätty perhoset vatsassa ottamaan meikkaaja-kampaajaa vastaan puoli yhdeksältä aamulla. Tänä aamuna meillä sujahdetaan kauniiseen tanssiaispukuun ja seistään ulkona hangessa kameralle poseeraten.

Tänä aamuna tyttäreni heräsi Vanhojen Tanssi -päiväänsä.

IMG_9863.jpg

Äitinä en voisi olla ylpeämpi kauniista tyttärestäni <3
On vaikea uskoa, että hän on jo liki aikuinen. Mihin kaikki vuodet ovat vierineet??

Illalla pääsemme katsomaan koululle tansseja. Tänään päivällä he esiintyvät ensin koulun oppilaille ja sen jälkeen he lähtevät läheiselle palvelutalolle ilahduttamaan asukkeja tansseillaan. Miten mahtava ja uniikki päivä tämä onkaan nuoren elämässä! Jos tytär sallii, ehkä julkaisen pari kuvaa hänen puvustaan ja kampauksestaan vielä myöhemmin lisää.

Mahtavaa perjantaita kaikille! Meillä ainakin on ainutkertainen päivä ja ilta!!

5 kommenttia “Ainutkertainen päivä

 1. Uskomatonta!! Ja sä näytät ite joltain parikymppiseltä enkä voi uskoa, että sulla on noin iso tyttö!!<br />
  <br />
  &hearts;

  1. Kiitos ihana S! &hearts; Kyllä se tuntuu itsestäkin aina välillä uskomattomalta!

 2. Just samaa olin sanomassa kuin S 🙂 Oikein ihanaa päivää niin tytölle kuin äidille!

 3. Meidänkin tyttömme tanssi tänä vuonna vanhojen tansseissa. Kyllä aika tosiaan rientää, vastahan tuo aloitti koulun! Ja vastahan sitä itse oli tanssimassa (öööö…29 vuotta sitten, hups, aika todella rientää). Tanssit olivat samat kuin 29 vuotta sitten, mutta tyttöjen pukeutuminen on vaihtunut vanhojen aikojen muodista iltapukuihin. Vähän tylsää ehkä minusta. Toisaalta iltapuvulle saattaa hyvällä tuurilla olla vielä joskus toistekin käyttöä, jollekin rokokoo-luomukselle ei.

  1. Voi vitsi, teilläkin on sitten ollut ihana päivä! 🙂 Itse pidän tuosta Hollywood glamour -henkisestä tyylistä tosi paljon! Sali oli täynnä upeita prinsessoja ja komeita miehenalkuja ja ihastelin strasseja ja tyllejä, röyhelöitä ja eri kangaslaatuja. :)<br />
   <br />
   Kyllähän tuo aika menee eteenpäin myös näissä tanssiperinteissä. Tyttäreni puku on varmasti monikäyttöisempi kuin joku vintage-henkinen luomus. Jos en olisi niin paljon pidempi kuin tyttäreni, minäkin voisin käyttää pukua, mutta se on itselleni liian lyhyt. Tyttäreni sen sijaan voinee sujahtaa pukuun uudelleenkin joskus. Ja jos vannehameen jättää alta pois, tulee puvusta vähän &quot;arkisempi&quot;, eikä ole enää niin prinsessa/tanssiaismainen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *