Esimakua kevätkodista

Vihdoin se riivatun H&M paketti tuli! Olen aiemminkin harmitellut kyseisen putkan toimitusaikoja, jotka venyvät ja vanuvat ja yhdessä vaiheessa jo päätin, etten tilaisi sieltä enää mitään, vaan jos tarvitsisin jotain, hakisin sen myymälästä. Harmi, ettei myymälästä saa aina kaikkia samoja, kuin verkkokaupasta…

Vihdoin sain kotiin keväisemmän ilmeen ja tässä siitä pieni pilkahdus. Loput esittelen, kunhan viikonloppuna olen kotona päivänvalon aikaan, näitä pimeitä kohinakuvia ei pahemmin viitsi esitellä.

IMG_9536.jpg

Takana on kaksi päivää koulutusta. Olen ollut opiskelemassa työssäni tarvitsemaani taitto-ohjelmaa ja pää on täynnä tietoa! Ihan mahtavaa oppia uusia, tärkeitä taitoja, mutta aivoissa on kunnon overload. Ja mikä olikaan parhain keino sen nollaamiseen? No, nyrkkeily!! 🙂 Selkä on kipeä ja kädet särkee hartioista ranteisiin, mutta fiilis on ihan mahtava. Nyrkkeily on ihan uusi aluevaltaus ja se on kyllä tosi vaikea ja tekninen laji.  Palailen urheilu-asioihin myöhemmin, nyt iltapalaa nassuun ja unten maille!

Ihanaa iltaa kaikille. <3

 

6 kommenttia “Esimakua kevätkodista

  1. Oli ihana saada vähän raikkaampi ilme kotiin! InDesignia opiskelin, oli tosi hyödyllinen kurssi ja innolla odotan taas pääseväni työn touhuun! 🙂 On hyvä päivittää taitoja aina silloin tällöin!.

 1. Ihanaa kun toiset jo miettii (ja toteuttaa) kevään sisustusta ja meikäläinen elää vielä talvea 🙂 Joulu on toki korjattu pois, mutta taljat, viltit ja kynttilät on vielä täysillä käytössä! Toki siihen vaikuttaa ehkä sekin, että ulkona on ollut neljä päivää yli 20 astetta pakkasta ja lunta on enenmmän kuin omiksi tarpeiksi 🙂

  1. Mä elän selvästi aina vähän edellä aikaani 🙂 Syksy aloitetaan elokuussa, talvi tulee lokakuussa, joulu marraskuussa ja kevät heti tammikuussa 🙂 Kyllä täällä Helsingissäkin on pakkasta ollut monta päivää putkeen ja lunta sateli viimeksi tänä aamuna. Talvi saa mielellään jatkua ulkona, mutta kotiin halusin jo jotain muuta. (Kynttilöitä poltan edelleen hurjia määriä!)

 2. Mahtavaa, että päivität tietotaitojasi! Mäkin olen menossa hakuoptimointi -kurssille duunin puolesta ens kuussa ja odotan innolla. Varmaan saa hyviä vinkkejä myös blogia varten 🙂

  1. Tämän päivän työelämässä on vaikea pysyä kyydissä, jos ei välillä vähän kouluttaudu lisää. Itse henkilökohtaisesti olen aina kiinnostunut oppimaan lisää, kehittymään ja kartuttamaan arvokkaita taitoja. Se on pelkkää plussaa!<br />
   <br />
   Tuo hakuoptimointi on varmasti blogissakin erittäin hyödyllinen! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *