Eteisen sisustaminen

Eteisen sisustaminen on kyllä vaikeinta ikinä!

Olen pyöritellyt tuhat kertaa tuon eteisen toimintoja, tarpeita ja pohjapiirustusta päässäni ja pohtinut ja miettinyt. Pikkuhiljaa ajatukset ovat selkiytyneet ja toivottavasti tämän kevään/kesän aikana tuokin osa kodista saadaan kuntoon.

Meillä on asunnon alkuperäinen eteiskaapisto jäljellä, joka on muutoin oikein hyvä ja palvelee tarkoituksessaan, mutta jostain syystä takkeja varten olevaan syvennykseen ei ole kuulunut kaapinovia. Tämä on suorastaan naurettavaa, sillä eteis -ja keittiötilamme on yhtenäistä ja kuka muka haluaisi katsella märkiä takkeja ruokapöydästä käsin?

IMG_7405.jpg

Komerossa on pitkään ollut valkoiset puuvillaverhot näkösuojana ja ne ovatkin olleet tosi kivat. Tähän asti. Viime kesän remppa ja huonekalujen uusinta nieli aika hyvin tilit tyhjiksi ja niinpä jäin silloin nuolemaan näppejäni eteisen komeron peiliovettamisen suhteen. (Tuo ei lienee sana, mutta menköön.) Alunperin oli tarkoitus korvata verhot saranaovilla, mutta mittatilaustyönä oville tuli mielestäni melko kohtuuton hinta.

Pohdittiin miehen kanssa tilannetta äskettäin uudelleen ja todennäköisesti poistamme kaikki harmaat ovet ja laitamme koko komeroiden matkalta peililiukuovet, eikä vain puuttuvien kaapinovien osalta. Tällöin liukuovet saattaisi löytyä myös standardikokoisina, toisin kuin saranaovet, jolloin hintakin olisi maltillisempi kuin teetettävissä versioissa.

Kuvassa näkyvien valkoraamisten peililiukuovien kaltaiset voisivat olla oikein hyvä vaihtoehto meille. Myös jotain lankakorisäilytyssysteemiä voisi samalla miettiä liukuovien taakse.

eteiseen.jpg

Onko kellään ehdottaa hyviä peililiukuovia?

Kivaa perjantaita kaikille!

4 kommenttia “Eteisen sisustaminen

 1. Katsoppa tämän putiikin valikoima.<br />
  <br />
  <a rel="external nofollow" href="http://www.keittiovalinta.fi/index.php?option=com_content&task=view&id=42&Itemid=52&quot; target="_blank">http://www.keittiovalinta.fi/index.php?option=com_content&task=view&id=42&Itemid=52</a><br />
  <br />
  Voi tilata mittojen mukaiset liukuovet. Hinta on kilpailukykyinen ja tuttavani mukaan toimitus nopeaa ja mutkatonta.<br />
  <br />
  Itselläni hieman vastaava ongelma. Haluaisin yläkerran aulatilaan peililiukuovet. Toden näköisesti päädyn uusimaan koko kaapiston runkoja myöten.

  1. Kiitos oikein paljon linkistä Taiga! :)<br />
   <br />
   Vaikuttaa tosi hyvältä ja edulliselta ja täysin samanlaisilta, mitä kävimme eräässä liikkeessä katsomassa paikan päällä viime syksynä. Tuo tarvitsemamme liukuovisetti maksaisi linkin takaa löytyvän laskurin mukaan yli puolet vähemmän (pihaan toimitettuna), kuin tarjous, jonka saimme saranaovista syksyllä. Huh huh! On tosiaan hintaeroa!<br />
   <br />
   Meillä on tuo komeron runko täysin hyvässä kunnossa ja en oikein keksi minkälainen ruko olisi edes parempi, joten se saa jäädä edelleen. Toivottavasti teidänkin ongelma ratkeaa! 🙂

 2. Meillä oli peililiukuovet ja oli aina likaiset.vaikka kuinka hinkkasin,niin aina jtn tahroja,läiskiä ym.!vihasin niitä ja pian ne vaihdettiin pois.ja mekin siistejä ihmisiä,eikä ole pikkulapsia.en tod.voi suositella.

  1. Peili on toki aika armoton materiaali – siinä näkyy kaikki roiskeet ja rasvaisten sormien jäljet tms, Eteisessä usein on juurikin märkiä takkejä, lapasia sun muita, mistä voi roiskeita peileihin helposti tulla. Kuitenkin tuo verhosysteemikään ei ole kovin aukoton – valkoiset verhot ovat toisinaan kaikkea muuta kuin valkoiset (muun värisiä en edes ajattelisi ihan sisustuksellisista syistä) ja onhan ne myös aika epäkäytännölliset, kun aina naulakosta ottama takki takertuu verhoihin tai huivi jää niihin kiinni tms <br />
   <br />
   Peili tuntuu siksikin kivalta vaihtoehdosta, että se isontaa tilaa. Se ei ole koskaan pahitteeksi ja kun String-hyllyn tilalta siirtyi peili toiselle seinälle, tuo komeron edusta tuli jotenkin pienen oloiseksi. Meilläkään ei ole enää pieniä lapsia lääppimässä ovia, joten ehkä otamme kuitenkin riskin niiden kanssa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *