Inspistä hakemaan

Tähän mennessä kaikille lukijoilleni on lienee käynyt selväksi jatkuva, alati kasvava, eikä koskaan laantuva matkakuumeeni. Yksi matka on aina toteutuksen alla, toinen suunnitelmissa ja kolmas vähintään haaveissa. Helmikuussa lähdemme koko perheen kaupunkilomalle Lontooseen ja sitä odotankin jo kieli pitkällä! Kesälomamatkakin jo siintää kaukaisessa horisontissa ja vaikka ”To visit” -listani on pullollaan kohteita ympäri maailmaa, tällä kertaa on tuntunut jotenkin tosi vaikealta miettiä, minne kesällä lähdettäisiin reissuun.
Lähelle vai kauas?

matkamessut.jpg

Helsingin Messukeskuksessa avautuu torstaina Matkamessut (yleisölle avoinna pe-su) ja me lähdemme koko perheen voimin katsastamaan messujen tarjontaa. Toivottavasti siellä ei ole mitään ihania messutarjouksia, ennen Lontoon reissua ei kuitenkaan lompakko anna myöten sijoittaa uuteen matkaan, joten me menemmekin ensisijaisesti hakemaan messuilta inspiksiä ja ideoita uusista kohteista, ei niinkään varsinaista matkaa ostamaan.

Olen aiempinakin vuosina vieraillut Matkamessuilla, joskaan en pariin viime vuoteen, sillä en tuntenut saavani niistä mitään irti. Toivottavasti tänä vuonna messut antavat parastaan! 🙂

Oletko sinä menossa matkamessuille?

 

2 kommenttia “Inspistä hakemaan

  1. Itse en ole koskaan käynyt Matkamessuilla enkä töiden vuoksi pääse tänäkään vuonna. Onneksi mieheni kuitenkin suuntaa sinne torstaina ja mahdollisesti myös perjantaina :). Sanoinkin hänelle, että yllättää minut jollain reissulla :D. Noh, se tuskin onnistuu, sillä lomani eivät ole vielä selvillä, mutta inspistä sieltä varmasti ainakin tarttuu matkaan :).

    1. Muutamilla on tullut käytyä vuosien varrella, mutta en viimeisistä silloin saanut oikein mitään irti. Nyt lyö tyhjää kesälomamatkaa ajatellen ja ajattelin, että tuolta jos jostain täytyy saada jotain ideoita ja inspiksiä! Omat lomat on aika helppoja, voin onnekseni pitää niitä koska haluan, mutta miehellä taas ei ihan niin helposti mene, eli aina mennään vähän sen mukaan. Tänä vuonna tytär on menossa myöskin kuukauden ajaksi kesätöihin, joten sekin vielä vähän mutkistaa aikatauluja. Odotukset on nyt kovat – toivottavasti messut vastaa niitä! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *