Ruusu sinulle

Rakas lukijani. 

Ojennan sinulle tämän ruusun ja toivon uuden viikkosi alkavan mukavasti.

IMG_9449.jpg

Olen ilokseni saanut lähiaikoina huomata pompahduksen blogissani vierailevien määrässä, kuin myös blogini Facebook-seuraajien määrässä. Ette tiedäkään kuinka iloiseksi siitä tulen ja haluan kiittää siitä ihan erikseen! Olette varmasti usein lukeneet bloggaajien kiitoksia siitä, että ilman lukijoita ei olisi blogiakaan. Se on kyllä taivaan tosi! 

Kuka jaksaisi napsia kuvia, keksiä tekstejä ja käyttää aikaansa yksinään. Blogia ei kukaan tee itselleen, vaan lukijoilleen toivoen antavansa jotain kivaa piristystä ja inspiraatiota päivään, ideoita, arvioita, tsemppausta, iloisia ja keveitä ajatuksia ja kauniita kuvia, ehkä joskus myös mietteitä syvällisempien tekstien kautta.

Noita kaikkia minä toivon antavani teille.

IMG_9435.jpg

IMG_9442.jpg

Kiitos, että olet ollut matkassani mukana ja toivon, että saat blogistani myös jatkossa sitä mitä haet. Blogiani voi seurata monin eri tavoin ja linkit niihin löytyy oikean sivupalkin harmaista palloista. Toivottavasti löydät parhaimman tavan itsellesi seurata mukana.

Kommentit lämmittävät aina, mutta jos siihen ei aika tai into riitä, voit myös klikata postauksen otsikon vierestä oranssia sydän-ikonia. Siitä tiedän, että olet tykännyt jutustani ja jätät minulle pienen merkin vierailustasi.

Ihanaa päivää ja energistä viikon alkua kaikille toivottaen, 

Heidi <3

8 kommenttia “Ruusu sinulle

  1. Totta lukijat ja lukijoiden kommentit ovat parasta tässä blogin pidossa &hearts; Sinulla on mukavan oloinen blogi&amp; kauniita kuvia kodistanne!Iloista alkanutta viikkoa !

    1. Se on juurikin niin! Parasta on, jos joskus pohtii jotain asiaa ja sillä onnistuu herättämään jonkun muunkin ajattelemaan &hearts; Kiitos, toivottavasti tulet toistekin vierailulle blogiini!<br />
      Hyvää viikon jatkoa! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *