Kalenteri 2015 – Tammikuu

Törmäsin sattumalta joulun alla Kluuvissa olevaan jouluiseen pop up kauppaan. My oh My X-mas Garage -myymälä oli pystyssä joulukuun 23. päivään asti.  Tein siellä pari ihastuttavaa ostosta, joista toisen, käpylahjapaperin laitoinkin taulukehyksiin. Toinen upea löytö oli &Bros:in seinäkalenteri vuodeksi 2015: Seasons of Finland.

IMG_9351.jpg

Kalenteri kuvaa upealla tavalla Suomen vaihtuvia luonnonmaisemia eläin- ja kasvikuvilla. Tammikuu näyttää tältä:

IMG_9350.jpg

Ihastuin kalenterin sympaattisiin kuviin ja pastellinvärisiin kartonkeihin jotka vaihtuvat joka kuukausi. Kalenteri pääsi jääkaapin oveen magneeteilla ja koska kuva luonnollisesti vaihtuu joka kuukausi, ei pääse kyllästymään. Kalenteri on kaikkien 12 kuvan esittelyn arvoinen, tästä voisikin tulla tapa: esitellä teille kuukauden kuva aina joka kuun  ensimmäisenä päivänä, jolloin uusi kuukausi lähtee mukavasti käyntiin! 

IMG_9352.jpg

Kivaa tammikuista lauantaita!

2 kommenttia “Kalenteri 2015 – Tammikuu

    1. Eikös olekin? 🙂 Odotapas, kun näet muut kuukaudet! 🙂 Tulin heti uteliaaksi &Brosin muista tuotteista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *