Oi kuusipuu!

Kuusi on saapunut kotiin ja saanut koristeet yllensä!

IMG_8713.jpg

Allergikkona suosin jalokuusta, se ei tuoksu niin voimakkaasti ja ihokin sietää jalokuusen paksumpaa neulasta koristellessa paremmin, kuin suomalaisen metsäkuusen ohutta ja terävää neulasta.

IMG_8712.jpg

Tyttärelle tehdyn lupauksen mukaisesti tänä jouluna meidän kuusessa on punaista väriä oikein kunnolla! Ja on siinä myös aikamoinen määrä koristeitakin! 🙂 Tytär rakastaa punaista joulua, mutta riemunkirjavaa en kuusesta halua. Tasapainoksi laitoimmekin kuuseen vain hopeisia ja valkoisia koristeita. 

Kuusi punavalkoisine koristeineen on kyllä tosi jouluinen ja näyttää upealta portaiden alla. Tänä joulunahan meillä on uusi kalustejärjestys ja ensi kertaa kuusi kilpailee tilasta portaiden alla myös pianon kanssa. Hiukan ahtaaltahan tuo nurkkaus näyttää, mutta harvan kotona kai on joulukuusta varten tyhjää tilaa – aina se tulee kotiin vähän ylimääräisenä tilanviejänä.

IMG_8725.jpg

Tunnelma on kuitenkin tärkein ja nyt se on kyllä kohdallaan! Nyt on koti puettu jouluun viimeistä piirtoa myöten, sillä kuusen yhteydessä nappasin Plantagenista myös vikat joulukukat mukaani. Viikonloppuna esittelenkin teille vähän kokonaiskuvia kotimme tämän vuotisesta jouluisesta ilmeestä.

Vielä jos jaksaisi huomisen työpäivän ennen lomaa… 🙂

Heidi / Checklist - -

6 kommenttia “Oi kuusipuu!

    1. Ja ihanan tunnelmallinen! ♥ Meidän koiruli tykkää kuusesta – se makoilee sen alla ja nuuskuttelee tuoksua – sama juttu joka vuosi 🙂

  1. Ihana kuusi ja todella kauniisti koristeltu. Ihanaa joulun tuntua teillä! &hearts; <br />
    Mukavaa viikonloppua!

    1. Kiitos. Nyt alkaa kyllä joulu näkyä ja tuntua ihan tosissaan. Vielä kun tulisi sitä lunta…<br />
      Ihanaa viikonloppua teille myös ! &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *