Pukka Detox Tee

Olen kuukauden sisällä kirjoitellut pariin otteeseen hyvästä olosta, liikunnasta ja terveellisestä ruoasta ja kuinka itse kaipaan kaikkea kolmea. Parannusta havaittavissa -postauksessa kävinkin läpi jo liikuntapuolta, mutta kokonaisvaltaisen paremman olon etsiminen jatkuu yhä. Yhtenä keinona päätin kokeilla detox- menetelmää, jossa kehoa saadaan puhdistettua kuona-aineista sisältäpäin.

IMG_8595.jpg

Kävin Ruohonjuuressa vähän keskustelemassa aiheesta ja siellä jos jossain palvelu pelaa ja ammattitaito loistaa! Erilaiset levävalmisteet ja savet tuli käytyä läpi, mutta ainakaan tuo savi ja sen nauttiminen ei sytyttänyt tätä tyttöä… 🙂 Detox-laastareita olisin halunnut testata, mutta niitä en pysty äyriäisallergiani vuoksi ottamaan käyttöön. Eräs laastarin raaka-aineista on peräisin kotilon kuoresta tms  ja se saattaa äyriäisallergikolla aiheuttaa oireita. Luonnollisesti en halunnut ottaa riskiä.

Mukaan tarttui erittäin hyväntuoksuinen Pukka Detox Tee, jonka myyjä lupasi myös olevan hyvänmakuista. Kieltämättä teessä oleva lakritsijuuri antaa hyvää makua. Muita teen raaka-aineita ovat anis, fenkoli, kardemumma, korianteri ja selleri ja kaikki ovat luomulaatuisia. Tee on myöskin kofeiiniton.

IMG_8596.jpg

Olen nyt nauttinut tätä teetä jokapäivä ja se on todellakin tehostanut aineenvaihduntaa! Vessassa saa ravata alvariinsa ja tuntuu, että tee jotenkin lämmittää sisältä päin. Teen luvattiin myöskin antaa ”kiloille kyytiä ja ähkylle äkkilähdön” ja myönnän auliisti, että viikon käytön jälkeen olo on keventynyt kaikin tavoin. Ei tällä mielestäni painoa pudoteta, eikä se ole oma pääasiallinen tarkoituksenikaan, mutta nestettä se poistaa ja tuo kaivatun kevyemmän olon varsinkin vyötärönseudulle.

IMG_8597.jpg

En ole itse aiemmin kokeillut mitään detox-tuotteita, mutta voin kyllä lämpimästi suositella tätä Pukka Detox teetä oman käyttöni kokemuksella. Aion ehdottomasti ostaa sitä jatkossakin.

Onko teillä kokemuksia Detox-tuotteista ja ihan jostain kuureista?
Olisi mielenkiintoista kuulla!

*tämä ei ole maksettu mainos, vaan perustuu omaan henkilökohtaiseen mielipiteeseeni ja kokemukseeni.

Heidi / Checklist - -

6 kommenttia “Pukka Detox Tee

  1. Ei ole kokemusta noista, mutta kiitos vinkistä 😉 Taitaa tulla tarpeeseen kyllä, varsinkin näin joulun aikaan 😉

  2. Minä join 3vkoa säännöllisesti kuppi päivässä ja paino tippui 2kiloa 🙂

    1. Mielenkiintoista kuulla! Tuo on kyllä melko helppo tapa saada keveämpää oloa! Täytyykin tarkkailla vaakalukemaa…. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *