Yhtä juhlaa

Loppuviikosta ei juhlantuntua, glögiä tai kimallusta puutu! Perjantai-iltapäivä starttaa töissä kuusijuhlan tunnelmissa, josta jatkan ystävän synttäreille pihviravintolaan viettämään iltaa. Illan asu koostuu mustista farkuista sekä Vero Modasta löytämästäni kauniista valkoisesta puserosta, asusteina hopeaa..

Risu, jota säästän jouluaaton kattaukseen, toimi hyvin korujeni esittelytelineenä 🙂

IMG_8605.jpg

Ranteeseen laitan hohtavan kimalteleva köyhän naisen ”timantti”korun. Tuon olen muistaakseni ostanut joskus vuosia sitten Kyprokselta ja se on yksi lempparikoruistani!

IMG_8606.jpg

Kaulaan suurella ”timantilla” varustettu hopeinen ketju. 

IMG_8604.jpg

Hyvin taipuu risu myös tähän tarkoitukseen 🙂

IMG_8607.jpg

Pusero löytyi tosiaan Vero Modasta. Pidän tuollaisista kauniisti laskeutuvista vaatteista. Kauluksia kartan, minun puseroistani niitä ei juurikaan löydä.

IMG_8611.jpg

Lauantaina onkin sitten vähän arvokkaampi päivä, kun kunnioitetaan itsenäisyytemme puolesta taistelleita ja minä ainakin käyn viemässä sotaveteraani-vaarini haudalle kynttilän lämpimin muistoin. <3 Myös ikkunalle laitan perinteiden mukaisesti 2 kynttilää palamaan, ihan niinkuin lapsuuteni kodissa. Meillä on ohjelmassa Linnan juhlat sekä italialainen kolmen ruokalajin illallinen ystävän kera. Perinteisesti meillä on syöty Itsenäisyyspäivänä karjalanpaistia, mutta tänä vuonna päätettiin tehdä toisin.

Sunnuntaina onkin sitten aika jo toisen adventin ja kummitytön synttäreiden. Eli aikamoista juhlahumua luvassa! Saan myös toivottavasti viikonlopun aikana viimeisteltyä joulukorttisavotan, että saan ne postiin heti seuraavana arkena. Ehkä jatkan myös jouluisen ilmeen rakentamista kotiin. 

Koska muuten voi lisätä sellaiset koristeet, joissa jo selkeästi toivotetaan ”Hyvää joulua”?

2 kommenttia “Yhtä juhlaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *