Sarvipäitä

Pari talvikodin sisustus-postausta on jo ilmestynyt tekstiileistä täällä ja täällä, jatketaan vielä yhden somistusjutun verran.

Jo parin vuoden ajan minulla on ollut joku viehtymys erilaisia sarvipäitä kohtaan; peurat, hirvet, porot sun muut näyttävät silmissäni tosi kivoilta! Ja tuohan ne mukavasti myös vähän talvista ja jouluista fiilistäkin. Tänä jouluna sarvipäät ovat vallanneet kotimme ihan kokonaan!

IMG_8589.jpg

Amsterdamista löytyi tämä ihana peuratyyny, jota en vielä olekaan shoppailupuolesta esitellytkään. Tyyny löytyi mykistävän upeasta RAW Home Materials -kaupasta, (esittely kaupasta täällä!) ja sai paikan ikkunan edessä olevalta penkiltä.

IMG_8591.jpg

Käytyämme ostamassa talvisen maton Hobby Hallista, löytyi sieltä myös pari sarvipäätä kotiin viemisiksi. Toinen tyynyn muodossa, joka tuossa mattopostauksessa jo vilahtikin ja toinen figuurin muodossa.

IMG_8459.jpg

Saksanhirvi-figuuri sai kunniapaikan seinäritilästä. Kiinnitystapa ritilään osoittautui hieman haasteelliseksi, joten minä sidoin sen nauhalla säästääkseni sekä ritilää että figuuria suuremmilta jäljiltä. Niinpä hirvellä on nyt kaunis rusetti kaulalla 🙂

Tähän seinäritilään minulla on vielä yksi jouluinen lisäys tulossa – katsotaan saanko sen toteutettua ajattelemallani tavalla.

Löytyykö teiltä sarvipäitä kotoa?

 

4 kommenttia “Sarvipäitä

 1. Ihana peuratyyny ja vitsit, että miten teillä näyttää niin raikkaalta ja kodikkaalta. <br />
  <br />
  Meidän kotoa ei sarvipäitä löydy.. Vielä. 🙂

  1. Tuo tyyny oli kyllä löytö! :)<br />
   <br />
   Kiitos, yritän ottaa kuvia viikonloppuna talteen, kun on kotona päivänvalon aikaan. Sitten käytän niitä postauksissa viikon varrella. <br />
   <br />
   Hyvin kerkeää pari sarvipäätä vielä hankkimaan…! 😉

 2. Oi, ihana sarvipäätyyny! Olisi lähtenyt minunkin matkaani. 🙂 Meiltä löytyy joitain sarvipäitä ja juuri muistin, että yksi sarvipää printtikin olisi varastossa. Ja sopiva harmaasävyinen tyyny olisi myös hakusessa, ollut jo pitkään. 🙂 Ihanalta näyttää teillä! &hearts;

  1. Joo, ei tuota voinut kauppaan jättää 🙂 Ja koska ei painanut mitään, sitä jaksoi raahata koko päivän shoppailujen ajan. Oi, printti oliskin kiva!! <br />
   <br />
   Kiitos! &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *