Tekoturkista sohvalle

Nyt tulossa muutaman postauksen verran juttua kotimme sisustamisesta talveen. Aloitetaan tekstiileistä, sillä niillä sitä talvista ilmettä helpoiten saa taiottua. Ensimmäistä kertaa olenkin ihastunut tekoturkiksiin. 

IMG_8548.jpg

Ihanan paksu ja vitivalkoinen tekoturkiksesta valmistettu torkkupeitto sekä saman sarjan tyyny löytyi Hemtexistä. Koskin tuohon peittoon ohikävellessäni ja sen upottava, suloinen pehmeys sai laittamaan pakkivaihteen päälle. Kiikutin peiton ja saman sarjan tyynyn kassalle tyytyväisin mielin.

IMG_8546.jpg

Ne tuovat kotiin ihanan talvista ja vähän ylellistäkin fiilistä. Kotona on rauhallinen tunnelma ja minulle se syntyy ensisijaisesti harmonisista väreistä. Talvella on kiva pukea koti valkoiseen, jotenkinhan sitä lumivalkoista ilmettä on luotava, kun luontoäitikään sitä ei vielä ole suonut. Toivottavasti saamme kuitenkin etelään tänä vuonna sen valkoisen joulun.

Huomenna esittelyssä myöskin jotain valkoista ja pehmeää… 😉

Mukavaa päivää.

4 kommenttia “Tekoturkista sohvalle

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *